Jump to content
Archangel1

Trenadol

Recommended Posts

Kõrvalmõjude kohta muidugi ühtegi sõna ei ole. Ainult ilus jutt sellest, et see on 4x efektiivsem kui üks teine steroid. Aga ju vist ka 4x kahjulikum.

See on jah naljakas.Nad kirjutavad seal et see toidulisand on 4 korda k6vem kui trenbolon-acetat.Trenbolon acetat on steroid mida kasutatakse kui tahakse j6udu rohkem ilma kehakaalu massi.Nagu ma aru saan.et siin Eestis sellist asja pole veel muugis.Asi on veel selles et kui me ostax trenbolon acetati 2 kuulise kuurix siis see maksaks umbes 7.000 eeku ja to seal ei maksagi 2 tuhande.Ma arvan et see on ikkagi jalle selline uus pilber mis juuakse ooseks ja hommikul argates surud juba ule 200kg.....

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
...ma usun et on ka selline võimalus tolle aine puhul, et sa homikul ei tõusegi enam kahjuks;(

Prohormoon on aktiivse hormooni lähteaine, mida organism ise peab teisendama ja see teisendus on organismi poolt ikka suht piiratud.

Et nii äkilisest mõjust pole mõtet unistada :)

17-alküülitud, nii et maksale head ei tee.

Saadaval ka ilma "doping" logota saidil. Koos mõjuva hoiatusega :o

http://www.bodybuilding.com/store/kilo/tren.html

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vaata kuna sait on vene oma, siis ma ütlen sulle 100%, et nendel seal kutsutakse sellist juramist "lohotron" ja see lollike kes ostab on "loh". Ütleme nii, et ühed lollid üritavad tõmmata ullikesi ja vastupidi. See sodi ei saa kuidagi mõjuda paremini kui metaan ja trenabol, mis on 100% steroidid ja saadud kunstlikult. Kunstlik on alati võimsama toimega.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Külaline
Teema on suletud.

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×