Jump to content
tiuxu

Õgardlus

Recommended Posts

Minu mure on siuke..

Teen muidu korrapäraselt vähemalt 4 korda nädalas trenni. Jooksen palju ja natuke teen jõutrenni ka, Vahel käin ujumas. Püüan jälgida toitumist. Kõik on ok trennpäevadel.

Aga trennivabadel päevadel ma ei suuda end tagasi hoida, siuek tunne et sööks palju ja rohkem veel. Eriti muidugi õhtul ja magusat. Kuidas end tagasi hoida?

Kas võib olla asi selles et teen esmasp kuni kolmap suht intensiivset trenni, et siis nelajp kui trenni ei tee, tahab keha varuda mingit lisaenergiat? Nädalavahetustel on ka muidugi raskem, siis ei käi tööl ja tundub nagu päev muust ei koosnegi kui söömisest. Nädala sees on hea töö kõrvalt regulaarselt süüa, hommik, lõuna ja peale trenni..

Ja siit siis ka küsimus et mida ikkagi peale trenni süüa? Lugesin siit foorumist et kohe vahetult banaan ja siis kodus praad otsa.. Hmm.. minu jaoks tundub ebaloogiline, ma küll praadi süüa ei jaksa, kas siis kehal jääb midagi vajaka kui joon näiteks aint keefirit? see täidab mõnusalt kõhtu ja pole raske.

Ok, ma praegu ei oska täiendavat infot anda, eks kui siin diskusioon tekib, siis küsin juurde.

Ahjaa, ise olen naisterahavas, 23 a vana, 168 cm ja 51 kg. :)) Ma vaatasin et paljud mainivad sellise asja ära siin foorumis, ma siis ka igaksjuhuks.

Aga muidu, olge rõõmsad ja vahvat sportimist kõigile!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vaadates sinu pikkuse ja kehakaalu suhet, arvan, et sul ei ole vaja sellepärast muretseda, et puhkepäeval sööd rohkem. Hoia siis ise silm peal, et rasva ei tuleks. :)

Pärast trenni on keefir jube hea võtta, aga mina eelistan teda siis terve kilo ära panna, et saada valku, süsikaid ja rasva piisavalt!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mul näiteks näljatundega probleeme ei ole, no ok, kui nv õlut juua siis on ikka vastupandamatu midagi süüa aga ma ka ei keela endele neid mõndasi mõnusi.

Miks mitte lubada endale vahepeal lõõgastust...

Aga arvan, et paar klaasi vett sisse kugistada võiks aidata nälja tunde vastu seal juures külma vee joomine aitab päevas ka paarsada kalorit kulutada:)

Muudetud kasutaja VoodooMagic poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×