Jump to content
Ott Kiivikas

Marseille kommentaarid

Recommended Posts

Väike kommentaar ka võistlusele, tase nagu ikka ülitugev. Ise jäin oma kohaga rahule, erinevatel andmetel oli 22 - 24 meest ehk poole rohkem kui Tallinnas kuna olin laval, siis ei olnud mahti kokku lugeda ja protokolli ei ole ka veel näinud. Kokku oli laval 5 maailmameistrit 2 MM hõbedat, Euroopa meistreid ja medaliste. Kõik kes 15 sekka said,on suurvõistluste pjedestaalil olnud. Näitena olgu toodud, et eelmise aasta Euroopa meister -100kg Alberto Machado lõpetas 15 kohaga, mina olin samal võistlusel 9. - 90kg. Veteranide maailmameister leedulane Semion Berkovits oli 14 koht. jne. Parim venelane, maailmameistrivõistluste finalist ja Euroopa raskekaalu hõbe sellest aastast Oleg Emeljanov saavutas alles 8. koha (Venemaa Kaliningradi etapil oli ta 4.) Parim Pranslane 13. koht. Kokku hindas 9 kohtuniku, arvesse läksid 5 keskmist hinnet (elimineeriti 2 parimat ja 2 kehvemat hinnet, nii et suht objektiivne). Näha on kui teravuse tagasi saan, hakkavad kohad paranema. 15 parema sekka ei pääsenud näiteks mees, kes Koreas oli finaalis - 75 kg. Natuke jäi kripeldama, et ei pääsenud 10 sekka, kuid 10 kohaga lõpetas -80 kg maailmameister 2003 a hispaanlane.

Võistluste korraldus võrreldes Tallinna etapiga ei kannata võrdlust, valitses paras korralagedus, lavalt pääsesin tulema alles 00.30 öösel. Riietusruume ei olnud jne. Linn ise superilus ja ilm oli võrratult ilus, sügisene 12-13 kraadi. Nüüd aga, üritan hoida ennast kevadeks. Amatöörkulturistide järgmine suurem võistlus on Arnold Classic märtsis Ohios. Sinna jagatakse kokku 60 pääset ehk õnnestub ka valitute hulka pääseda. Kindlasti teen kaasa ka Euroopa meistivõistlustel Montenegros.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tubli tulemus igal juhul. Tuleval aastal teed siis taas mõlemad hooajad kaasa nagu aru saan?

Miks Kirilenko ei võistelnud? Reklaamiti ka IFBB kodulehel välja kui kõva lahingut venelase ja poolaka vahel.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ei tea, kuid ise arvan, et ei tahtnud kaotada veelkord. Ta ei olnud praegu sellises vormis, usun, et ka Lukas võiks teda praegu võita kui vene kohtunikud ainult paneelis ei istuks. Lukast hinnati venemaal 8 koha vääriliselt ja Emeljanov oli 4. Marseilles oli Lukas 2 ja Emeljanov 8. Venemaal olen ka omal nahal tunda saanud, kuidas kohtunikud ebaõiglaselt hindavad. Enam ei kipugi sinna võistlema minema, sest seal kuhugi jõuda on ebatõenäoline.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×