Jump to content
4Qlimax

Biitseps ja triitseps.

Recommended Posts

Lühidalt öeldes - ei pea.

Pole olemas ühist põhimõtet, millega on võimalik kindlustada maksimaalne lihaskasv. Põhimõtteid on palju, vali endale sobiv. Mõni treenib ühel päeval ja kiidab, teine treenib erinevatel päevadel ja ka kiidab. Ise pead järgi proovima, mis sulle paremini sobib.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ise peab tunnetama - kui järgmine päev on mõlemad kenasti valusad või lihtsalt tunned, et sajaga läbi, siis võib samal päeval teha. Vastasel juhul soovitaks ikka eraldi ...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui teha samal päeval, siis peab vaatama, et järgmine trenn jõuaksid teha rinda või selga. Kui sa näiteks esmaspäeval teed triitsepsit ja biitsepsit, siis ma eriti ei usu, et sa kolmapäeval suudad normaalselt teha lamades surumist või tõmbeid (selga), kuna väiksemad lihased, mida sa treenisid päev-kaks tagasi, ei ole veel taastunud.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere,

See on üks meetod lihtsalt, mida tuleks vahetevahel kasutada. Ükski treeningmeetod ei ole pidevalt kasutades tõhus. Seetõttu jõusaalis treenides vahetatakse kavasi iga teatud aja tagant. Sõltuvalt inimesest, tema staazist jms iga paari kolme nädala kuni paari kolme kuu tagant.

Kindlasti tuleb teha nende lihaste arendamiseks mingiks ajaks selline kava, kus keskendutakse ühele lihasgrupile korraga ning tehakse kõrge intensiivsusega mitu harjutust.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×