Jump to content
Capricorn

Jõutõmbe, küki ja surumise omavaheline proportsionaalsus

Recommended Posts

Kui palju nende harjutuste rekordid üksteisest erinema peaksid (näit. protsentides), et võiks öelda, et kõik on tasakaalus? Või siiski proportsioonid muutuvad raskuste muutumisel? Võtame aluseks näiteks kõige kergemate raskustega harjutuse: lamades surumine. Mitu protsenti peaks küki ja jõutõmbe rekordid suuremad olema sellest (või siis vastupidi, võttes aluseks jõutõmbe, mitu protsenti sellest peaks moodustama küki ja surumise max. raskused)?

Pean siis silmas loomulikult inimest, kes treenib kõiki neid harjutusi enam-vähem võrdselt.

Muudetud kasutaja Capricorn poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

tere

Üldjuhul ei ole olemas selliseid protsente olemas, aga iga inimese puhul on küki ja tõmbe suhe erinev. Normaalne on kui kükk ja tõmme erinevad 10-15 kg, aga surumisega seal midagi pistmist ei ole. Kui kükid 200 ja surud 210 siis on midagi mäda. Jõutõstjatel on nii, et kükk on suurem kui tõmme ja seda päris mitu kilo, see on just sellest, et varustus on "tuuga" ja selle pealt kükitakse rohkem kui tõmmatakse. Need suhted olenevad palju sinu looduslikest omadustest nt, pikad käed, lühikesed jalad, lühikesed käed, pikk selg jne. kellel on ikka pikad käed see on rohkem mõeldud tõmbama ja surumisel suurt surujat tast ei ole. lühikeste jalgadega kükid rohkem. kui käed on lühikesed saab tast teha hea suruja aga head tõmbajat ei saa tast kunagi. Vot nii on asjad..

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Minul on need asjad täiesti sassis:-). Ilma jõutõstmise kostüümideta surun umbes 200, jõutõmme on kusagil 300, aga KÜKK, see vana krt, on kusagil 200 kg (nats üle vast, ei ole proovinud kaua aega). Muidugi kükiga ei ole vaeva ka näinud (trenni vähe teinud ja tehnika ka 0). Minu tulemused on aga erandlikud. Kui Sul kükk ja jõutõmme on samas suurusjärgus, siis kõik OK. Surumine on jub ateine teema.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hea algus, mida sihtida on 1,5x kehakaal surumist, 2x kehakaal kükki ja 2,5x kehakaal tõmmet. Harrastaja kohta ja ilma varustuseta on need juba väga head tulemused.

Ja ilma varustuseta peaks ikka terve inimene tõmbama rohkem kui kükkima.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×