Jump to content
T

Stenile

Recommended Posts

Kallis Sten!

Kas sa viimasel ajal peeglisse oled vaadanud. Kui ei siis oleks viimane aeg seda teha. Võta kohe särk seljast ja mine peegli ette. Ma võin sulle öelda mida sa näed. Sa näed suurt võimast lihaselist keha. Proportsioon on enamvähem paigas. Rasvaprotsent on samuti hea. Kõik oleks nagu ok. Aga ........nüüd otsi netist mõne vähegi tegijama vennikese pildid. Hästi sobib näiteks Arnold Schwarzenegger 16 aastaselt. Uuri pilti tähelepanelikult, siis puhka natuke ja uuri veel. Nüüd mine peegli ette. Tõmba näit topeltbiitsa ja mida sa näed. Suur võimas lihaseline keha on muutunud väikseks kondihunnikuks. Asi on nimelt selles, et omaarust oled sa räige tegija. Tegelikult sa seda loomulikult pole. Vaata kasvõi 20 aprilli pilte. Kus sa seal biitsepsit näed? Ole nüüd normaalne vennike ja tõmbu vähe tagasi. Pane rohkem rõhku treenimisele mitte netis enda eksponeerimisele. Mina ei ole su väidetava steroidipruukimise kohta küll ühtegi kuulujuttu kuulnud. Kui sa oleksid steroide pruukinud tekiks kahtlemata küsimus kuidas sa küll NII väike saad olla. Kui sa õige mees oled siis see jutt ainult motiveerib sind. Edu! Varsti näeme!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kuule vend. Esiteks sa võiksid kirjutades vähemalt panna oma õige nime, või ei julge sa sedagi. Teiseks ma ei arva, et ma ei arvagi, et olen RÄIGE tegija (oled vist valesti aru saanud). Ja Arnold Schwarzenegger on küll natu vale inimene, kellega võrrelda-kõik on ju tema kõrval väiksed (Minu arvates Eestis polegi sellist venda, kes võiks end Arnoldiga võrrelda-ta ikka omaette tase), või oled äkki sa ise temast suurem? Igal juhul oled sa natu valesti aru saanud-MA EI PEA END IMEMEHEKS, ega RÄIGELT SUUREKS. Pealegi endaarust olen ma siin foorumis VÄGA VÄHE sõna võtnud, võrreldes mõne mehega. Ma olen viimasel ajal ainult püstitanud selle kuulujutu teema, siis dekaloogi alla lisasin enda arvamuse ja nagu polegi rohkem midagi öelnud, kuhu tagasi on mul veel siis tõmmata, kui polegi nagu eriti kirjutanud? Ja selle lausega "Pane rohkem rõhku treenimisele mitte netis enda eksponeerimisele" olen ma sinuga päri, seda ütlesin ka seal "Dekaloogi" all. Ma mõtlen, et sa võiksid rohkem nende kallal võtta, kes enamvähem iga foorumi teema alla oma ülbitsusi ja lollusi kirjutavad, kui midagi paremat pähe ei tule ja tavaliselt ei tule. Ma ei olegi väitnud, et kõigini (kaasa arvatud sinuni) on see minu steroidipruukimise juttu jõudnud, kindlasti pole paljudeni jõudnud, aga ma olen kindel, et on veel inimesi, kelleni on see jõudnud ja ma tean kui ruttu need kuulu jutud liiguva, selle pärast mainisingi ära, et peatada see jutt (näidata, et tegelikult selles pole alust ja nii ei ole). Mis sa selle viimase lausega mõtled "Varsti näeme!"-kus me näeme, või mis me näeme???

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Take it easy ega ma tüli norimas pole. Ma lihtsalt avaldan oma tagasihoidlikku arvamust. Ega ma sind mingiks sitepeaks sõimanud. Sa oled normaalne kuju. Su eelmisest kirjutisest jäi lihtsalt mulje, et sa hõljud vapse pilvedes. Tegelt ma saan sust täitsa aru. Alusetud süüdistused ajavad nukid sügelema. Varsti näeme tähendab seda, et varsti näeme. Näit oktoobris võistlustel - kui sa muidugi kavatsed võistelda.

Edu!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma arvan, et kavatsen küll võistelda. Oled ise ka noor, või hoopis juunior, või hoopis meeste klassis? Ah pole midagi-saan tegelt sinust ka aru (lihtsalt jäi vale mulje-juhtub)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×