Jump to content
krizzu00

Liiga peenikesed sääred

Recommended Posts

Tere,

jälle suvi käes ja mitte üldse ei rõõmusta mind. Nimelt sääred on nii peenikesed, et seelikuga üldse käia ei saa. Kui plätud panna, siis enam vähem, kuid mitte kõige meeldivam pilt, aga seelik ja kontsad jääb minu puhul ära. Ja kui panna tossud, siis tuleks koos paksu sokiga, kuna alt jalad puhas kont ja toss tundub liiga kopakas. Kas annab miskit teha; mingit harjutust, et sääred paksemaks ja alt jala juurde veits lihast kasvatada? Iga suvi haudu pikkades pükstes. :ph34r:;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Tere,

jälle suvi käes ja mitte üldse ei rõõmusta mind. Nimelt sääred on nii peenikesed, et seelikuga üldse käia ei saa. Kui plätud panna, siis enam vähem, kuid mitte kõige meeldivam pilt, aga seelik ja kontsad jääb minu puhul ära. Ja kui panna tossud, siis tuleks koos paksu sokiga, kuna alt jalad puhas kont ja toss tundub liiga kopakas. Kas annab miskit teha; mingit harjutust, et sääred paksemaks ja alt jala juurde veits lihast kasvatada? Iga suvi haudu pikkades pükstes. ;);)

Midagi annab ikka teha :ph34r:

Harjutustepangast saad vajalikud harjutused säärtele ning lisa trennile veel korralikku toitumist ja usun, et paari nädalaga on vahe juba tuntav. Aga igal juhul pead rohkem sööma hakkama. Naised tahavad oma figuuri korras hoida, aga trennist pole suurt kasu, kui keha nälgib.

Edu.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

kusjuures söön 5 korda päevas, rohkem eriti ei taha, sest koht kuhu toit läheb on kõht ja ainult kõht, niikui mõned trennid vahele jäävad, siis jama majas. Olen hakanud säärtele tegema kannatõsteid, kuid veel lühikest aega, et ei saakski veel tulemust näha, kuid ei tea, kas seegi aitab.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×