Jump to content
zon

puuviljad dieedi ajal

Recommended Posts

Kas oleks mõtet dieedi ajal puuviljad oma menüüst kõrvale jätta sealt leiduva suhkru pärast, või on nendest ka mingit abi, kui soovin rasva põletada.. tänud!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mitte ühtegi toiduainet ei pea kõrvale jätma dieedi aeg, lihtsalt kogustes on asi. Söö nt. 1 puuvili hommikusöögi ajal ja teine vahetult peale trenni.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Minul nüüd kombeks pärast trenni üks banaan süüa ja siis kolme tunni pärast söön tavalise söögi ...õigem oleks vist küll tunni aja jooksul süüa see õige söök,aga mis teha :huh: ...teiseks puuviljad kiirendavad ka ainevahetust ja on üldse väga kasulikud..loomulikult, aga pole mõtet ka nendega liiale minna ;) ...see on muidugi ainult minu arvamus ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mina ei näe mingit põhjust, miks dieedi ajal puuvilju ei tohiks süüa.

Küsis üks neiu minu käest kommentaare oma toitumispäevikule. Eks ma ikka natuke kommneteerin kui aega on.

Küsin mina, miks ta puuvilju ei söö - sisaldavat liiga palju suhkrut ;)

Imestan selle üle, et üldse pole leiba - leib pidi paksuks ajama, vastab tema :huh:

Pärast trenni pole ühtegi toidukorda??? Tüdruk lõpetas õhtuse trenni kell kaheksa ja kuna kaks tundi pärast trenni ei tohtivat süüa ja kaks tundi enne magama minekut ei tohi süüa, siis ta ei saanud ju "reegleid" rikkuda :D Kella KUUE "reeglist" ma ei hakka üldse rääkima ;)

Enamus "toidukordadest" oli 50g kana + 50g juurikaid + lonks vett / 100g jogurtit + 30g müslit :lol: Miks Sa sööd kaheksa korda päevas ja iga tunni tagant???? Aga see pidi ju seedimist kiirendama ;)

Selline gemüüse tekib siis kui inimene korjab igasuguseid "tarkuse"terasid ja püüab sellest miskit kokku panna, lõpptulemus on kohati isegi hullem kui enne "reeglite" sisse seadmist. Tegelikult piisab väga tihti ainult sellest väikesest muutusest, et inimene sööb normaalselt kolm-neli korda päevas (kindlasti hommikusöögid ka) ja jätab õhtuse söömisorgia ära + mõnede puhul ka päeva jooksul söödud müstilised kommi-šokolaadi kogused. .

Ei pea midagi erilist sööma, et saledaks saada.

Lihtsalt targutasin B)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Asi on t6esti ainult hulgas ja valikus ning loomulikult ka individuaalses omap2ras (n2it. Kirp v6tab meil alla isegi siis, kui ta s88b rosinaid).

Samas... ma tean kindlalt, et mu kaal langeb, kui Eestis algab maasikaaeg (see ei ole kyll mitte puuvili vaid mari...kuid sobib n2ite toomiseks kyll). Minu maasikas88mishullusega ei ole vist miski v6rreldav.

Sama moodi ka banaan ei toimi mul kaalut6stjana, nii imelik kui see ka pole. Katsetage! Parem on igatsugu kardinaalsed loobumised 2ra j2tta ja kuulata oma organismi vajadusi.

Muudetud kasutaja AileKuuda poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×