Jump to content
atsikas

lõuatõmbamine

Recommended Posts

et, mis harjutusi, ja mis lihastele tuleks teha et rohkem lõugatõmmata, asi siis nii et olen võrkpalli mänginud 5 aastat ja ülakeha suht lihastes aga lõuga tõmban max 5

ma ise mingi tegija pole aga avaldan arvamust et kui sa 5 korda jõuad tõmmata siis sellest peaks piisama et sa juba saaksid seda edasi arendada. pane lõuatõmme seeriatesse ja kasvõi puhka vahepeal. aga oota ka tegijate arvamusi!!!!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mida siis lõuatõmbamine mõjutab? Pealthaardes laia haardega põhiliselt seljalailihast, veidi ka biitsepseid ja käsivart. Pead siis arendama põhiliselt selja jõudu. teed näiteks lõuatõmbeid laia haardega pealthaardega 3 seeriat 4-6 korda ja näiteks kitsalt peod vastamisi 3seeriat 4-6 korda.Või plokiga sama asja.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ürita teha palju submaksimaalseid (sinu puhul nt. 2 kordust) seeriaid läbi terve päeva iga päev. (Näiteks iga kahe tunni tagant).

Tulemusi näed kahe-kolme nädalaga.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vene sõjaväes pidid isegi deduskad vahel lõuga tõmbama, aga elu oli nii lodev(ainult söö ja maga) ,et ei jaksanud eriti, tegin 6 korda. Roodukas hakkas mõnitama. Järgmised 2-3 nädalat tõmbasin iga päev lõuga ja kolme nädala pärast tegin rooduka hämmastuseks 23 x , mitte superpuhtalt aga nii enam vähem. Kokkuvõtteks , kui tahad palju lõuga tõmmata , siis tõmba palju lõuga.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×