Jump to content
joker

TEGIJATE TREENING: Argo Vaible - päev 1B

Recommended Posts

Tagasi uudise / artikli juurde

Nii. Toimusid Eesti Meistrivõistlused kulturismis mõni aeg tagasi. Absoluutkategooriasse kuulusid viis meest. Ott Kiivikas, Imre Vähi, Argo Vaible, Meelis Susi, Valju Jagomäe. Kolmega neist olen treeningu koos teinud. Kaks jäänud. Kuna Meelis Susi elab põhimõtteliselt teisel pool maakera, siis võtsin ette natuke lühema teekonna ning põrutasin Pärnusse - külla kolmanda koha omanikule Argo Vaiblele, kes muidugi võitis oma kategooria mehed -90kg ära.

Argo treeningud on jaotatud kaheks. Treenib ta vastavalt võimalusele 3-4x nädalas. Pole üldse palju ütleks selle peale. Kas nii ka võimalik k...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Argo,

räägi kas oled kahese splitti puhul katsetanud ka rohkem treeningkordi nädalas?

Tervitus!

Olen proovinud kahese splitiga ka 4 trenni nädalas teha, see on siis igale lihasele 2 trenni nädalas. Kuid nii jäi taastumisaeg mulle liiga lühikeseks, kuna üritan treeningute intensiivsust ja kvaliteeti max. kõrghel hoida. Sellepärast sobib praegune variant mulle paremini. Olen treeninud ka kolmese, neljase ja isegi viiese jaotusega kavade järgi, kuid praegu lihtsalt aja nappusse tõttu kasutan kahest splitti. Samas ei saa kuidagi öelda, et see kehvem variant on...:-) Jõudu sulle!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×