Jump to content
Rider

Jõusaalis käimine

Recommended Posts

Olen 15 aastane poiss, kaalun 50 kilo. Plaanis on hakata jõusaalis käima. Tahaks suurendada lihasmassi ja kehakaalu. Milliseid treening masinaid millistel raskustel kasutada. Näiteks kui raskeid antleid ja kui mitu korda peaks tõstma? Mitu korda nädalas tasuks jõusaalis käia. Sooviks siis teada natuke infot selle kohta, et tulemusetut trenni ei teeks.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tee selliste raskustega, milledega jaksad harjutust 8 korda järjest teha, ilusti sujuvalt ja korrektselt. Kui jaksad 12 korda, siis suurenda raskust. Igat harjutust tee niiviisi 3x8 korda, seeriate vahel minutike puhkust. Esimese seeria võid soojenduseks väikse raskuse võtta.

Jõusaalis võid käia nii palju kui aega ja viitsimist on, aga iga erinevat lihast võiks nädalas teha mitte rohkem kui üks-paar korda. Kui lihased eelmisest korrast valusad on, siis sel päeval ära nendega tee.

Nii et võta Tööriistade alt algajate kava ette ning hakka tegema. Jõusaalis küsi kindlasti treeneri konsultatsiooni, et sa kõiki harjutusi õigesti teeks.

Muudetud kasutaja hawker poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Peale küki tegemist, kui suur raskus turjal, soovitan natuke aega rippuda ja selga kõigutada, et selgroogu venitada.

Ma ei tea, kas põhjus oli just selles, aga kui mina küki treenimisega tegelema hakkasin (16 a), siis ma ei venitanud eriti selga ja ega ma pikemaks enam ei kasvanud küll. 182cm oli siis ja olen ka praegu, kuigi poisid kasvavad tavaliselt oma pikkuse välja 18...20 aastasena. Aga see võis olla ka juhus ja ei pruugi 100% sellest põhjustatud olla. Ennem tegin niisama tõukamist ja jõusaali värki, see küll ei mõjutanud, kuna hakkasin sellega juba 14 aastasena.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×