AmAcC 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 12, 2011 kui toitumiskavas on sees lõuna söögi hulka kuuluv praetud hakkliha siis kas praadides läheb hakklihas osa kasulikke ained kaotsi ka nt. valke? toores hakklihas on muidu normaalselt valku 100 g kohta Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
ROtter 198 Teavita postitusest Postitas Veebruar 12, 2011 http://www.fitness.ee/artikkel/132/valkude...ogiline-vaartus Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
viki667 13 Teavita postitusest Postitas Veebruar 12, 2011 just oligi ükspäev mõte, et milline on kadu toitainete töötlemisel. Artiklist lugesin välja et muna ei kaota väärtust, on see nii? Kuid kas on vahet keedu / toorel munal peale selle et üks on tahke?Niisamuti kas on vahet, kui hommikul omale kaerahelbe pudru teed -lisada kopatäis valgu pulbrit enne või peale kuumtöötlust? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
ROtter 198 Teavita postitusest Postitas Veebruar 12, 2011 just oligi ükspäev mõte, et milline on kadu toitainete töötlemisel. Artiklist lugesin välja et muna ei kaota väärtust, on see nii? Kuid kas on vahet keedu / toorel munal peale selle et üks on tahke?Niisamuti kas on vahet, kui hommikul omale kaerahelbe pudru teed -lisada kopatäis valgu pulbrit enne või peale kuumtöötlust?Muna sisaldab valke, mis toimivad antifermendina - pidurdavad valkude omastamist organismi poolt. Kuumutamisel need valgud lagunevad ja munavalgud muutuvad kergemini omastatavaks. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Arx07 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 12, 2011 Muna sisaldab valke, mis toimivad antifermendina - pidurdavad valkude omastamist organismi poolt. Kuumutamisel need valgud lagunevad ja munavalgud muutuvad kergemini omastatavaks.Niiet kuumutatud muna on parem varjant kui toores muna isegi? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
jrx 142 Teavita postitusest Postitas Veebruar 12, 2011 Niiet kuumutatud muna on parem varjant kui toores muna isegi?Parim on tegelikult vedela kollasega keedetud muna;) Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Killhoven 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 12, 2011 (muudetud) Termilisel töötlemisel jällegi kaob D vitamiin munavalgest.. üldiselt pidi töödeldud muna parem olema kui toores? Muudetud Veebruar 12, 2011 kasutaja Killhoven poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
kunnar 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 12, 2011 Parim on tegelikult vedela kollasega keedetud muna;)Mulle ka maitseb sedasi kõige rohkem Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides