Jump to content
Mürakas

Toidulisand

Recommended Posts

Tere,olen alles sellel alal üsna uus nii et püütke aidata!Milline toidulisand sobiks kõige paremini et lihas kasvaks ja jõudu tuleks kui kaal jääks samaks kuna proteiiniga viskab millegipärast kaalu ka juurde või ma eksin?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ebaloogiline. Tahad, et lihas kasvaks aga kaalu juurde ei taha? Ainus võimalus on sellisel juhul kasvatada lihaste massi ja vähendada rasvapolstri osakaalu organismis. Kui aga rasva on niigi vähe siis ei ole see võimalik. Samas on võimalik aga sinu soovi ühte osa täita. Kaal jääb samaks aga max jõudu tuleb juurde. Kuigi ka selle variandi puhul on jõu areng piiratud. Et aga kaalu min. lisanduks kasuta proteiinidest madala või siis min. s.vesiku sisaldusega tooteid. Mis veel? Vähenda oma toidus soola koguseid või loobu sellest täiesti. Miks? Kui organismis on palju nn. rakuvälist vett, mida liigse soola söömine põhjutab siis on ka rasvade süntees soositud. Tähendab kui oled tarbinud liigselt rasvu siis on organismil lihtsam neid endale varuks panna.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Aga soolad aitavad valkudel imenduda, see on väga tähtis. Samas kui seda liiga palju on siis on ka halb. Ma arvan, et soolasid ei tohiks ikka vist nullilähedale viia, aga vähendada küll.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kuulen ESIMEST KORDA; ET SOOLAD AITAKSID VALKUDEL IMENDUDA. Kust pärineb selline info??? Mis puutub aga sellesse kas viia soolade tarbimine nulli või mitte siis oleks seda teha kindlasti väga raske. Kui sa aga sööd päevas näitex 2 viilu leiba piisab sellest täiesti, et saada vajalik soola kogus. Igaljuhul püüa vähendada soola tarbimist, isegi siis kui sulle tundub kõik juba täiesti mage, saad sa toiduga vajaliku koguse ikkagi kätte.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×