Jump to content
Lible

küsimus

Recommended Posts

minu eesmärk ei ole saada kulturistiks .. vaid oma keha vormi viia ..

Sellest tulenedes ei pea ma jalgade treenimisest eriti lugu .. võrreldes selja või rinna päevaga on jala trenn poole lühem .. ma kül teen kõik vajalikud harjutused ära et jalgade ja keha erinevus ei oleks märgatav .. sest nagu me teame on see jube vaatepilt mis muidu tekiks .. :( ..

aga sealt minu küsimus et kui mu jalgade päev ei ole just eriti pikk siis kas ma võin rinna ja õla päevalt tuua triipsepsi ja selja päevalt piitsepsi jalapäevale üle .. või on see siiski loll mõte .. ??

ootan arvamusi .. !! ette tänades.. !!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Jala treenimine lihtsalt vormis olla soovivale inimesele on VÄHEMALT SAMA OLULINE kui kulturistile. Punkt.

Treening võib küll olla erinev - jalgadel keskenduda baasharjutustele - kükk ja selle variatsioonid, jõutõmme.

Muudetud kasutaja jrx poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

no huvitav mis vaatepilt sealt tekib siis, mingid makaronid on 100 korda hullemad. Võin täiesti lohutada, et see on lihtsalt enamuse ettekääne, miks mitte jalgu treenida. Enda kogemusest võin öelda, et pikemat aega ülakeha rohkem treeninud võin öelda, et nüüd pakub huvi hoopis jalgade treenimine.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

ärge rammige teemast mööda suva need jalad .. ma saan baasharjutustega oma jalad kül niipalju vormis hoitud et need ei ole makaroonid .. ma väidan et ma teen jala päeval baasharjutusi aga ei tee mingeid erilisi nagu "eesel" jne ja see toob põhi lihased jalgadel välja mida veel tahta .. !! ja teema oli selles kas mõte tuua jala päevadel biitseps ja triipseps sisse on hea või halb mõte .. !!

Muudetud kasutaja Lible poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

üle võid ikka tuua ... oleneb muidugi sellest millistel päevadel ja millised pausid sul trennidel on .... samas võid ka nii teha et jätkad trenni nagu oled siiamaani teinud ainult et jala päeval teed kergelt juurde seda lihast mida järele soovid aidata .... antud juhul siis vist biiz triiz ...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×