Jump to content
aries

Supreme Fighting Challenge

Recommended Posts

mis värk see oli seal võistlusel et 1 viskab selili ja siis teine tuleb peale ja hakkab mingeid võtteid kasutama? kas venelane lõi leedukal jalaluu katki et kanderaamiga minema viidi? millal tuleb jälle midagi sellist või mingi poksi võistlus?

Sa mõtled seda, et kui kohtunik tõi vastased ringi keskele ja pani nad seal uuesti maha? See on nö köitest ära toomine - võitlejad säilitavad sama asendi, millega nad köites olid ja matš läheb edasi. Köitest tuuakse võitlejad ära, kuna oht ringist välja kukkuda ja köied segavad kah.

See, mis Leeduka põlvega juhtus, selgub ilmselt peale täpsemaid uuringuid. Ega silmaga põlve sisse näe.

Kevadel on oodata ilmselt veel mõnda mma-võistlust. Täpsemaid andmeid veel hetkel pole.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kohtunikud olid ka minumeelest liiga leebed...oleks võind ikka kauem taguda lasta mitte kohe vahele hüpata ja katkestada.

Mõtle ka mis sa räägid, see ei ole mingi eesmärk omaette lasta võitlejatel üksteist surnuks taguda. Selleks kohtunikud ongi, et ära tabada, millal võitlus läbi on.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kohtunikud olid ka minumeelest liiga leebed...oleks võind ikka kauem taguda lasta mitte kohe vahele hüpata ja katkestada.

No kuule. See ei ole mingi Rooma orjade võitlus. Kohtuniku peamine eesmärk on see, et sportlased võimalikult tervena matši lõpetaksid.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Jorgen! Palju 6nne!

Jorgen Matsi vs. Marko Kolossov oli 6htu parim v6itlus (minu arvamus...).

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
160 kilone Pulkin on judoka tegelt :rolleyes: mingi 18 aastane kui ma ei eksi..

huvitav et selliseid võhikuid ka ringi lasti

võistlus algas kaasahaaravalt kuid lõpp vajus ära peale raskekaallaste matši

Iga mees ei julgegi ringi minna.

Ju ta aimas isegi, mis šansid tal on ja läks ikka proovima. Tubli!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Jorgeni ja Oti võitlused olidki õhtu naelaks. Ülejäänu... nojah...

Nautisin ka ylej22nut (peale selle endassearmunud v2rsisepa, kahju, et k6rvatroppe kaasa ei v6tnud...). Isegi 6htujuht tundus naljakas :rolleyes:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Homme (23.jaan.) peaks olema Reporteris pikem kokkuvõte (6+minutit) kogu üritusest.

(tegelikult pidi täna olema, aga ei jõutud kokku korralikult lõigata)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Noh minupoolsed esimesed lühikesed kommentaarid siis.

Korralduse pole pealt "rahva seast" ei oska väga kommenteerida, sest selle pilguga ei olnud väga aea jälgida - ei teadustajat ega räppareid. Võistleja/treeneri koha pealt lonkas küll ikka see asi ka siit ja sealt. Minu sissetuleku laul oli tegelikult RATM - Renegades of Funk. Asendati Madonnaga. Yeah. Madonna saatel sisse tulla - MÕNUS.... NOT!

Matšidest:

Mina vs. Marko Kolossov - esimene võistlus on esimene. Treenisin spetsiaalselt selle matši jaoks väga palju poksi/püstivõitlust. Trennis tuleb päris hästi välja ka juba ja olin selles osas väga ensekindel. Ent kell käis ja siis oli täpselt selline tunne, nagu esimest korda peaks püsti kätega lööma kedagi. Olin krambis ja ebakindel. Samuti andis tunda see et keskendudes Oti ja Eriku treenimisele ei jäänud pea üldse aega treenida nii palju "anti-judot" kui oleks vaja olnud. Alahindasin enda vastast. Siiski, esimeses raundis hoolimata sellest, et alguses olin all oli kõik üsna hea. ESIMENE RAUND OLI KINDLALT MINU (seda ütlesid pärast ka kohtunikud). Tegin kolma pikka staatlist alistusvõtte üritust. Hämmastav, et ta käeluku peale alla ei andnud - sitke ja kangekaelne mees. Tean, et tal eile pandi käsi vist lahasesse ka. Aga tema otsus ning isegi rumal vaprus on vaprus ning eks ta sai ka tagasi teha kõvasti:D.

Teise raundi alguseks olin väga väsinud just nendest pikkadest staatilistest pingutustest esimeses. Selle tulemusena jäin lõpuks ka väga tobedalt alla (olgugi et raund ALGAS minu jaoks hästi) kinni. Uskuge või mitte - seal olemine ei olnud üldse nii hull kui suurelt ekraanilt tundus. Mul on üks silm sinine ning otsaesine on pisut valus, ent nina on terve, huuled on terved jne. Korrakski ei tekkinud tunnet, et olen löökidest uimane või et ei suuda neid enam taluda. Suurem osa ju siiski ei läinud ka pihta - kaitsesin end kätega aktiivselt (ka see on asi, mida õpitakse ning milleks on tehnika). Siiski - frustratsioon oli ning KUI see raund oleks pikem olnud KAS ma oleksin välja saanud - seda ei tea keegi. TEINE RAUND KINDLALT MARKOLE.

KOLMAS raund - FAKT: mina olin valmis matši jätkama, Marko mitte. Punkt. Mina võitsin. Marko kaotas. Respekt talle ringi astumise eest. KAS ta ei jätkanud/oksendas selle pärast, et tal oli võhm kehva VÕI oli mõni mu löök äkki hästi märki tabanud VÕI avaldas murtud käsi sellist füsioloogilist mõju või veel midagi või mitu asja koos - mina ega teie ei tea. Kahtlen kas ta isegi täpselt teab. Tänud talle mulle nii mitmegi väärtusliku õppetunni andmise eest. Olen matši juba analüüsinud ning tean, mis vigu tegin nii treeningu / strateegia kui psühholoogilisel tasandil.

Erik vs. lätlane - me ei teadnud kahjuks suurt midagi Eriku vastasest ning läksime välja Eriku tugevuse - löömise - peale. Kahjuks vastane oskas seda oodata. Otsustaval hetkel vedas Erikul närv/kogemuse puudumine natuke alt ning ta otsustas "pakkuda" vastasele käelukku, et sellest põgenedes saada paremasse asendisse ning sealt vastast ise efektiivsemalt lüüa või alistada. Kahjuks oli vastase maasvõitlustehnika tasemel ning strateegiline viga kasutati kohe ära. Hea õppetund - Erik on positiivselt meelestatud, teab et tegi vea, samas ei lasknud rumalalt kätt vigastada ning on KINDLASTI kunagi jälle ringis selleks et võistelda. Siis juba kogenenuma ja osavamana.

Ott vs. Karlson - ärge ütelge "maadlus". Ott ei ole kunagi olnud teab mis "ülihea maadleja". Me treenime MMA'd ja kõiki selle osi. Jah loomulikult oli Oti strateegia ehitatud Ainari maha viimisele ja seal võitluse lõpetamisele. See oli väga hea matš. Loodan, et kui Ainaril on ka edaspidi MMA huvi, siis ta teab, et meie uksed on talle nüüd ka treenimiseks alati avatud.

Muudest matšidest: ei näinud palju. Turniiril oli ikka häid asju ka. Mõned mehed olid küll naljanumber. Austerlasest on kahju. Finaal oli selles mõttes korraldajate kala, et see oleks pidanud jääma poolfinaali, mitte finaali. Mida vendadest ikka oodata. Suurte meeste superfight oli naljanumber. Nii oli lihtsalt.

Kui tuleb järgmine üritus, üritame teha endast kõik võimaliku, et KORRALDUS oleks tasemel.

Tänud kõigile toetuse eest:)

Jorgen

P.S. Teisipäeval olen jälle trennis:) Kui kõik läheb hästi - võistlen kindlasti jälle.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Üllatavalt objektiivne reportaaž üritusest oli Reporteris.

Täna Reporteris sai Priit Mihkelson natuke selgitada ka harrastajate ja huviliste nägemust asjast. Mis oleks pidanud ka esimesel korral nii olema. Asjadest rääkigu asjatundjad.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Võitlejaid, õhtujuhti ja värsiseppa kommenteeritud juba aga tantsutüdrukud! Oleks ma 16-17a.-ne, siis ehk oleks kõik ok olnud. Olgem ausad, need lapsed olid liiga noored selle ürituse jaoks. Ebamugav oli.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ületasime ka Ärapanija uudisekünnise :ph34r: Juur ja Oja olid tasemel nagu ikka :P Vaadake kordust.

Siinkohal tsiteerin Rosie Sextonit (UK parim nais mma-võitleja ja matemaatikadoktor):

"Never give a fighter mic after the fight. First of all he has JUST gone through exchausting physical activity... second... he is A FIGHTER!"

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×