Jump to content
anjushka

terav põlvevalu jooksmisel

Recommended Posts

Ehk oskab keegi teadjamatest mind aidata järgmise murega:

jookmisel lööb terav valu põlve, vaatamata sellele, et varem on ka kerge soojendus tehtud kuskil 5 minutit- kõnd, põlveringid jne. valu on nii tugev, et enam joosta ei saa. eelmisel korral jooksin hambad ristis ja kuskil 2 km pärast kadus valu ära, kuid täna ei suutnud isegi poolt km joosta! jooksnud ei ole tegelikutl kuigi pikka aega, teen iganädalaselt BP ja kõnnin lindil- lindil tund aega kõndides 6%'ga ei löö valu kordagi põlve! BPs kasutan kükkide tegemisel 5+5 kg, mis pole kuigi suur raskus ju...

millest see võib tulla ja kuidas valu vältida? sai end Hansapanga tervisejooksle ka reg, ei taha kolmapäeval kaaslasi alt vedada ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vabandan anjushka ees, et tema teemat rikun, ei hakka lihtsalt uut teemat tegema. Eelmine aasta oli selline lugu, et u poolel teel lõi üle terve jala n.ö magus valu vms. Selline valu, et ajas suu vägisi muigele. Suutsin oma teekonna siiski lõpetada. On kellegil taoline kummaline kogemus olemas?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

njah, mul on seekord asi üldiselt muigest väga kaugel :S

aga vahel joostes valdab selline õnnetunne küll, mingid head hormoonid vist eralduvad vms ;) aga ikkagi ilma valuta!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

no ma annaks sellist nõu et de tefali põhjaga on kõige parem okok tegelt nii et mul sõbrad tegelevad palju jalkaga ja see läbi on põlvedega palju probleeme.esimese asjana soovitan iki arsti juurde minna.

ma pakun et põlv tahab lihtsalt toestust.sellised sidemeid on olemas aga ei tasu iki kohe nüüd sidet ostma minna iki esimese kiiruga arst juurde.ja kui sinna ei jõua lihtsalt kasutada fastumit see leevendab iki päris hästi ju:)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×