Jump to content
Don Diablo

Rakutoit

Recommended Posts

Nüüd siis üks väga spetsiifiline teema. Pole kindel kas keegi sellest üldse kuulnud on aga mind huvitab see väga.

Rakutoit siis asi mis huvitab. Mõjub haigeid rakke toites. Teadupärast algavad kõik haigused mingi raku haigestumisest... vigastusest jne jne. Selline toidulisand aga aitab toitainetel rakuni jõuda.. samas raviva toimega.

Firma kust seda saanud olen.. väidab et tarnib/müüb "rakutoitu" mida kuskilt mujalt osta pole võimalik. Loomulikult soolase hinnaga. Iseenesest on see sarnane siin poes pakutavate toidulisanditega kuid 100% looduslik. Ise olen kasutanud seda pool aastat ja kusjuures pooled probleemid on kadunud.. aga krt kirveks läheb... nutt tuleb peale..

Nüüd siis küsimus asjast vähegi jagajatele

Kas teab keegi selliseid tooteid ja kui teab siis kust saab ja millise hinnaga?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hihii! Küsi perearstilt (ma tahaks arsti nägu näha samal ajal). :D

Rakud toituvad toitainetest. Toitaineid saad toiduga. Kui toiduga kõiki vajalikke aineid kätte ei saa, pead puudujäävaid vitamiine-mineraale-aminohappeid juurde krõbistama. Raku lemmiktoit on aga glükoos. Ma küll ei oska välja mõelda, mis neist ainetest nii kallis ja haruldane on, et seda ainult üks firma oskab toota (ja leidub ilmselt ka, kellele müüa).

Vigastatud rakke kahjuks ravida ei saa. Vigastatud rakud pistetakse teiste rakkude poolt nahka ja asemele tulevad uued rakud. Toidulisandite abil saab kiirendada näiteks vanade ja haigete rakkude ärakoristamise protsessi (tugevdades immuunsüsteemi) või uute rakkude loomise protsessi.

Ainete omastamise protsessi mõjutab eelkõige rakumembraani ehitus, sest ained peavad kuidagi läbi membraani rakku sisse pääsema. Siin on hästi palju tegureid, mis ainete transporti mõjutavad: (1) mida "vedelam" on membraan, seda paremini saavad ained difundeeruda. Mida rohkem kolesterooli membraan sisaldab, seda jäigem ta on ja seda halvemini aineid läbi laseb. (2) suuremolekulilised ained vajavad membraani läbimiseks "transportteenust", mida osutavad valgulised kandjad. Nende kandjate moodustumiseks on oluline, et nende koostisosadeks olevaid aminohappeid oleks organismis piisavalt saadaval. (3) et valgulised kandjad saaksid oma tööd teha, on neil vaja kindlat pH vahemikku. See tähendab, et organismi happe-leelise tasakaalu regulatsioon peab paigas olema. Põhiline happe-leelise tasakaalu reguleeriv mehhanism on hingamine (CO2 äraandmine), teine mehhanism on hapete äraandmine neerude kaudu.

Kokkuvõttes võib öelda, et kõik vajaliku rakkude elutegevuseks saab kätte toiduga, vajadusel tuleb lisada vitamiine-mineraale (kindlasti mitte multivitamiine) ja aminohappeid. Rasvadest tarvitada ainult polüküllastamata rasvhappeid. Nii lihtne ongi.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vot sellised vastused mulle meeldivad.... tore kui targa jutuga suu kinni panakse:)

Kusjuures vaevalt, et perearst midagi sellest teemast teab.... vähemalt see arst kes minul on:P ok see selleks.

Selle rakutoidu mõte olevatki selles, et tavatoit nii hästi ei imendu. Ei saa läbi selle memnbraani jms. Selleks on seal sees erinevad ained mis seda soodustavad.

Sinu jutust saan aru, et on vaja korralikult süüa ja siis lisaks aminohappeid+vitamiine ja mineraale. Äkki oskad soovitada mõnd piisavalt effektiivset toodet?

Tänan

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kas sa räägid äkki GNLD firmast Don Diablo???

Kui jah, siis selle firmaga seoses saavad õiget juttu rääkida ainult need, kel otsene kokkupuude ja kogemus gnld'ga.

See ei ole mingi tühi reklaam, et tooted on tasemel, sest nimetage mulle mõni teine firma, mis annab oma poolt 100% garantiid, et pole kõrvalmõjusid. Vaadates telekas reklaame, kus reklaamitakse neid nö.loodustooteid, siis lõppu öeldakse lause- "kõrvaltoimete korral pidage nõu selle ja sellega" :P

Ja seda ma ei usu ammugi, et ükski inimene saab iga päev toidust kätte kõik vajalikud toitained, mida rakkude elutegevuseks vaja :D

Ja näiteks selle sama gnld toodetega sai mu vanaema korda oma kõrge vererõhu, arst kirjutas talle küll mingid tabletid välja, aga vanaema on selline inimene, kes tablette ikka niisama kergekäeliselt ei topi omale sisse. Ja andisn vanaemale kaks kõige vajalikumat toidulisandit, mis aitavad korrigeeerida vererõhku ja kui järgmine kord juba arstile läks, siis arst tegi suured silmad, ja imestas, et kuidas vanaema vererõhu nii kiiresti korda sai, et mis tablette ta kasutab.

Aga need gnld tooted pole mingid rohud, vaid need on toidulisandid- valmistatud sellest toidust mida me iga päev peaks sööma, aga paratamatuslt ei jõua me seda kõike endale sisse süüa, mida vaja.

Ja on veel palju muid tervisehädasid, millest aitavad üle saada õiged toidulisandid.

Kes asja tunneb- teab, et gnld toidulisandeid tuntakse kõrge kvaliteedi, mitte madala hinna poolest. Kallis on tõesti ja see on asja juures ainuke miinus :(

Aga no eks igaüks on ise tark ja teab ise, mida omale suust sisse ajab, aga mina leian, et üks asi on see, mida sööd endale sisse ja teine asi see, milline on toimeaine :P

Igatahes olge terved ja tublid ja tehke ikka trenni edasi!!! :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kusjuures ei räägi GNLD firmast. Aga kui ka nemad selliseid tooteid pakuvad siis tekivad käärid:DD

Kuigi siin firmasid ei tohtivat välja tuua.... mainiksin selle asja laiema nimetuse mida kasutasin "Herbalife"

Muidu asi nagu igati ok aga see kuidas need inimesed seal igasugu mõtetusi üritavad pähe määrida... omamata ise mingeid meditsiinilisi teadmisi. Kunagi oli juhus kui mind sinna tööle üritati värvata ja nii ma siis tean kui kõva prossa nad omale saavad. Just selle protsendi pärast ei huvitagi neid mida inimene konkreetselt vajab jms. Lihtsalt mida rohkem ostab seda uhkem. Selline poliitika nats häirib kuna tegu ei ole mõne sotiga ja pääääris mitme kiloga. Eile siis saigi hing täis mul sellest kolhoosist seal.. võtsin natuke sõna seal ja enam mind sinna ei oodata:DD

Nüüd siis ootaks mingit uut ja natuke normaalsemat lahendust. Sest päris ilma loodusliku asjata kah nagu ei tahaks.... nii hästi mõjus:)

Aga jah.. otsustamine peaks ikka minule jääma. Muidu läheb asi kahtlaseks.

Tegelt võiks mõni vadakut sisaldav toidulisand selliseid aineid lisaks sisaldada. Vot siis oleks tase.

Ok aitab küll halast

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tuntav mõju tekib viina juues..:D

Tegelt on nii, et enne neid looduslikke asju oli mul tervis ikka väga p....s. Alates seedimisest ja lõpetades käte värinatega. Poole aastaga sain tervise ikka vägagi korda. Effekt oleks muidugi suurem olnud mui suitsetamisest loobunud oleksin. Praeguseks olen. Nüüd siis vaja kuskilt midagi uut samaväärset looduslikku toodet vaadata. Kas mõni siinsetest toidulisanditest ei võiks sobida? Ma mõtlen midagi sellist kus puhtale vadakule oleks lisatud kõikvõimalikke vitamiine mineraale. Et nagu tervise pomm teisisõnu ja samas oleks hea peale trenni sisse libistada.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mina olen lääne meditsiini poolt ajuloputatud. :D Sealjuures teatud mööndustega - olen enda peal näinud, et mõnest loodusravimist on tõesti rohkem kasu, kui sünteetilisest tabletist, mis ainult mõneks ajaks sümptomeid leevendab.

Aga üks on ikkagi oluline - kui sul on mingid konkreetsed kaebused, siis tuleks ravi just neile suunata. Muidugi on olemas ka üldtugevdavaid vahendeid, aga need leevendavad probleemi ainult ajutiselt. Lisaks ei tohi ühtegi neist asjadest pidevalt kasutada - organism harjub ära. Näiteks kuuajaste kuuride kaupa on kõige mõttekam. Kui sa elad Tallinnas, siis seal on mitmeid Hiina meditsiiniga tegelevaid tohtreid, kes looduslike vahenditega ravitsevad. Hiina meditsiini juures sümpatiseerib mulle see, et ei ravita mitte üksikut sümptomit (ntx peavalu), vaid sümptomite komplekse (peavaluga võib "komplektis" olla näiteks öine higistamine, kergesti väsimine, ainevahetusprobleemid). Samuti saab selliste kahtlaste kaebuste (loe: lääne meditsiini järgi konkreetseks haiguseks mitteklassifitseeritavate, kuid häirivate hädade) korral kindlasti abi nõelravist. Ma olen isegi mõelnud, et peaks ida meditsiinile ümber spetsialiseeruma: :P

Ja Hiina loodusravimid on raudselt tõhusamad ja odavamad kui GNLD või Herbalife'i kommertskräpp.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

See võib muidugi tõsi olla aga ma ei jaga su arvamust päris 100% selle kommerts.... suhtes.

Aga äkki tead mõnda hiine meditsiiniga tegelevat tohtrit nimetada... hea meelega võtaks ühendust? Kõigele uuele tuleb avatud olla... muidu võib jäädagi oma mätta otsa mädanema.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hei!

Ise pooldan väga igasugust Hiina meditsiini, nt. nõelaravi, mis oli väga tõhusa toimega seni, kuni ma seal käisin. Hiljem läks ikka kõik oma joont edasi. Aga see ei tähenda seda, et see oleks jama. Vastupidi, just uus kogemus minu jaoks ning pigem olen ma ise selles süüdi, et nõelaravi toime piisav polnud, kuna ise lõpetasin seal käimise ja ei jälginud kõiki soovitusi. Samamoodi on Herbalife toodetega. Näiteks, kui sa tahad võtta kaalust alla nende toodete abiga aga samas salaja õgid kusagil nurga taga burgereid, muidugi Sinu tulemus ei saa olema see, mida olid nii sina kui ka sinu konsultant oodanud. Inimene pettub ja räägib kõigile oma tuttavatele, et see ei toimi ja kuulujutt ongi alguse saanud. Edasi on juba igaühe enda otsus, kas ta laseb end nendest kuulujuttudest mõjutada või mitte.

Isiklikult olen kasutanud Herbalife tooteid üle kahe kuu ja juba selle kahe kuu jooksul on minu tervis muutunud ainult paremaks. Kindlasti läheb veelgi paremaks.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

kui selline rakutoit eksisteeriks siis ju saaks müstilist lihasmassi kasvatada - ravib/parandab rakke (ka lihasrakke)

aga sealt ka küsimus - kuidas toimus tarbimise ajal lihaskasv - kas oli midagi täitsa uudset äkki? järsku oli taastumine kiirendatud jne. ?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kokkuvõttes võib öelda, et kõik vajaliku rakkude elutegevuseks saab kätte toiduga, vajadusel tuleb lisada vitamiine-mineraale (kindlasti mitte multivitamiine) ja aminohappeid.

Miks mitte multivitamiine? Milliseid siis?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×