Jump to content
Vaatleja

Kõrvalmõjud jälle

Recommended Posts

Nii paistab, et siin foorumis ei viitsita eriti vastata. Esitasin mingi aeg tagasi küsimuse ja vastust pole ikka saanud. Nii on juhtunud nii mõnegi küsimusega . . .

Mina jälle oma lollide küsimustega platsis. Mind huvitaksid kreatiini tarbimisega kaasnevad kõrvalmõjud. 1. Kas kreatiin on kuidagi ohtlik 2. Kas kreatiini võib tühja kõhu peale võtta 3. Kas mängib mingit rolli vee kogus, millega 1 portsioni segada 4. Kas kreatiini võib alkohooliga tarbida? A`la võtan päevase portsu enne sünnipäeval napsu võtmist 5. Kas kreatiin rikub mingeid organeid. A`la maks, magu jne. 6. Kas kreatiin rikub kuidagi südame tööd. A`la suurendab/vähendab südame koormust, pulssi või vererõhku või mis iganes Kui kõik küsimused ei saanudki kirja, siis võite ka omalt poolt miskit lisada. . .

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Milliseid sa silmas pead, kas tõstevööd või käe ümber kasutatavaid rihmasid. Mõlemaid on saadaval Robocopis kiirlukustuv tõstevöö 650.- ja käerihmad 120.- Võite ette helistada 05048898

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kreatiini neg. mõjusid palju tähendatud ei ole. Liiga suured kogused 30-50 gr. päevas pidid mõjuma neerudele halvasti, seal muutub kreatiin selliseks kahjulikuks aineks nagu kreatiniin ja häirib neerude tööd. Kreatiin imendub kõige paremini lihtsüsivesikutega fruktoos, glükoos, soovitav kogus vedeliku oleks 300ml. Alkohol nullib kreatiini toime kuna aitab organismist vett välja viia. Südamele suureneb koormus kui me võtame kaalus juurde. Tuleks jälgida, et kaal liiga palju ei tõuseks ühe kreatiini kuuriga.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×