Jump to content
Cadri

Milline trenn on tõhusam?

Recommended Posts

Tere!

Küsimus järgmine: Kumb trenn on tõhusam, kas vesivõimlemine või aeroobika? Ma tahan hakata trennis käima kuid ei suuda leida endale sobivaimat, kuna neid erinevaid treeninguid on nii palju. Minu kriitilisemad piirkonnad on reied ja istmik... siin Haapsalus on amfitness klubis sellised trennid nagu spinn ja push&lift, aeroobika... Äkki keegi oskab oma kogemuste või teadmiste põhjal mulle nõu anda, oleksin väga tänulik! aitäh! :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eks palju sõltub ka sellest, mis on sinu eesmärgid - kaalu tõstmine/vähendamine, mõõtude suurendamine/vähendamine, pekikihi kaotamine, lihaste suurendamine/trimmimine, võhma parandamine või miski muu. Trenn võiks olla selline, mis aitab sul ikka eesmärke ka saavutada.

Soovitaks proovida erinevad trennid ära, käies seal mõned korrad (aga ole proovitreeningutel ettevaatlik, et üle ei koormaks ennast, muidu jääb trennist suhu ainult veremaik ja see võib osutuda petlikuks). Nii saad teada, milline trennidest sulle midagi hingele ka pakub. Ja kõige parem oleks muidugi, kui valiksid välja lõpuks 2-3 erinevat trenni, mida kombineerida, siis ei teki tüdimust ei kehal ega hingel.

Treeneriga konsulteerimine ei tee ka paha.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Üks küsimus tuli veel - kui palju sa varem trenni oled teinud?

Käisin piilumas seal AmFitness klubi koduleheküljel trennide kirjeldusi.

Kuna sind huvitab enim rasva(protsendi) vähendamine, siis eriti juhul kui sa pole eriti trennis käinud ja võhm ehk kah viletsavõitu, siis võiksid alustuseks minna pakutavatest treeningutest aeroobikasse.

Spinn on muidu päris efektiivne aeroobne trenn, aga vähemalt mulle oli päris algajana treenijana see liiga intensiivne, ehkki iseenesest isegi meeldis. Aga kui ikka võhma pole ja pulss väga kiiresti lakke tõuseb, siis on seal ratta seljas väga ebameeldiv olla (vere maik suus). Samas võib spinn hakata sobima juba õige pea, kui käid korrapäraselt trennis.

Mingi aja möödudes võiksid lisada treeningusse ka selle push&lifti või minna jõusaali. Rasva vähenemisest üksi on vähe kasu ilusa keha saamiseks, kui alles jääb vaid luu ja nahk - vähemalt natukenegi võiksid trimmida ka lihaseid.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Olen varem käinud iluvõimlemises ja kergejõustikus... Käisin nüüd esimese trenni ära amfitnessis , käisin bodyspinnis ja see oli päris mõnus... tempo oli hea ja koormus ka talutav, pulss ei löönud lakke... aga läbi võttis küll... mitte küll kohe nö vigaseks. Ma arvan, et käin erinevad trennid läbi... või mis? aitäh, kes mulle vastasid... :( Tõesti, tänud!!!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kindlasti ei tohiks erinevate treeningutega liiale minna, soovitav on ikkagi teatud aeg proovida mingit kindlat treeningut ning seejärel proovida midagi uut. Kindlasti ainult aeroobsega oma keha väga heasse vormi ei saa, tuleks käia ka regulaarselt jõusaalis ning seal kogenud treeneri abil probleemsed piirkonnad nö. üle käia, hea oleks aga tervele kehale väikest koormust anda.Aeroobne treening koos regluaarse jõutreeninguga on eelduseks et saate heasse vormi.Kindlasti ei tohi unustada ära toitumist, mis on kõigi treeningu ja heade tulemuste aluseks! :(

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

nujah ,mis lisada vesivöimlemine see hää,et kui oled ülekaaluline sis see parim,ei löhu pölvi,pärast üleminek aeroobikasse ja üleüldine mitmekesisus toob röömu südamesse :(

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×