Jump to content
builder

küsimus seedimise kohta

Recommended Posts

ma suurt ei ole lugenud vist selle kohta voi on ununenud. oleks hea ,et keegi meelde tuletaks :D . seda et vahel käin öösel tööl ja tavaliselt kuskil 6 tunni jooksul ei söö ,aga ommiku tahaks ikka midagist vötta ja olen ka nii teinud,sest organism vajab kaotatud energiat tagasi saada.aga seda,et kuis pikemas tulevikus see möjutab magu? et lugenud et herr kiivikas öösel ka vahel vist sööb,kas muidu magu vajaks puhkust,et vöibolla kunagi vanaduses närid tablette maohaavade parandamiseks ?voi on selline asi normaalne et nii tihti süüakse ja hoopis soodustabki tervislikku eluviisi ja mingit muret ei tohiks tulevikus tulla? et jah ma arvata veel loen netist kah seda asja,aga arvamust selle kohta tahaks.old man pangu kah teksti.asi selles kuiski ei saa privaatsönumit saata millegi pärast,muidu ei oleks foorumit läbustama hakanud :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

>vahel käin öösel tööl<

Kui tihti see on, kui raske see töö on, kui pikalt kestab, mis eelneb ja järgneb sellele öö-tööle?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

raske kohe üldse mitte aga 6 tundi kuskil olen söömata.aga tegelt just tahtsin sult vastust sellele,kuis see magu möjutab,kui näiteks öösel veel sööma hakata ,pikemas perspektiivis,kuis tervislikum?aga jah tööle ikka täis köhuga aga enne seda tööleminekut ikka veits puhkan. et nu va maohaavad ,neid ullult kardan ikka. :)

ja ära kägu aja :D ,sul va diplom olemas ja arvata uue aja asju kah netis juba täiendamise eesmärgil uurinud ja oled teatud seisukohal.

Muudetud kasutaja builder poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

ära sa räägi, ot räägi sis kas kulturistidel kel muretu ja stressivaba karjäär,sis magu peaks tip -top olema eh?et panen täiega ,nii kuis jaksan,eks?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Öine töövahetus tekitab organismile lisastressi. Inimene on kohanenud siiski töötama päeval ja magama öösel. Võimalusel otsi endale uus töökoht. Seedeelundkonnale mõjuvad negatiivselt üksluine menüü, kehvad hambad, sellega seoses toidu mitteküllaldane mälumine, suurte vaheaegadega ja korrapäratud söögiajad, kiirustamine söömisel ja ainult kuiva toidu tarvitamine, liiga kuum või külm toit ja jook, teravad maitseained, suitsetamine.

Õhtul enne tööle minekut söö süsivesikuterikast toitu, siis on energiavarud suuremad, vajadusel söö veidi kella ühe paiku.Hommikul võid süüa kella 6 paiku, siis kui organism hakkab ärkama.

Aga põhiline maohaavandite tekitaja on stress.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×