Jump to content
Eastsider

Efektiivne triitsepsi treening.

Recommended Posts

On tekkinud mõned küsimused triitsepsi treenimise kohta.

Teen/ olen proovinud suhteliselt palju erinevaid harjutusi kuid mul on küsimus kitsa haardega lamades surumise kohta .

Kas see harjutus arendab hästi triitsepsit? Tundub et mõjub küll, aga sellel on ka miinus:

hakkab mulle randmete peale.

Eile tegin esimese seeria 60 kiloga, ja viimase korduse ajal vaatasin küll, et nüüd murrab mul käe randme koha pealt ära, nii lõdvaks võttis randmed et vaevalt sain kangi ära panna.

Kas see harjutus on väärt seda, et võibolla hiljem võib tekkida randmetega jama?

Pean ka märkima et randmed on mul nõrgad, ning neid eraldi treeninud pole.

Muudetud kasutaja Eastsider poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ükski harjutus ei ole asendamatu. On küll põhiharjutused ja täiendavad, kuid kombineerides nendega, peaks saama ikkagi korralikult teha/jätkata. Kui teeb valu, leia mõni teine harjutus. Siiski, tasub vaadata üle ka harjutuse puhtus. Mina näiteks ei saa teha kukla tagant sirutamist (ka triicepsi harjutus) teatud kaalust suurema hantliga. Lisan kilo ja kohe annab tunda. Ometi see harjutus sobib mulle hästi, seepärast teen sellega nö. lihase soojaks, ei üritagi kilosid lisada.

Pead arvestama oma reaalse olukorraga ja tegema otsused sellest lähtuvalt. Peamine see - kui valu kordub ja suureneb, siis ei soovita samas vaimus jätkata. Püüa asendada/muuta, mis võimalik ja vajalik. Mina olen enda jaoks taolised probleemid selliselt lahendanud.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tead mis, proovi natuke laiema haardega, kui tavalistelt. Natukene vaid õlgadest kitsama haardega, peaaegu et õlgade laiuselt!

Mul oli sama jama, ja hakkasin selle palju kiidetud harjutuse efektiivsuses juba kahtlema, ent haarde laienedes see randme valu kadus. Vaata Cutleri treeningvideos New Improved and Beyond, kui laia haardega teeb mees triitsepsile kitsalt surumist. Arvan, et see on tüüpiline viga mis selle harjutuse puhul tehakse, et jäetakse kõigest mingi 10 - 15 cm haare, loomulikult see on mega randmete ragistamine.

Proovi haaret laiendada ja usun, et saad sellest abi!

Edu!

Janar!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

mind paneb imestama kuidas te seda harjutust üldse teha saate. minul endal jääb rind 5 päevaks väga valusaks ja kui mul on triitcepsi trenn 3 päeva peale rinda siis lihtsalt on võimatu kitsa haardega surumist teha kuna muidu rebestaks rinnalihase lihtsalt ära. (ükskord juhuts nii)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×