Jump to content
Mumm

põlveliigesed

Recommended Posts

Peale trenniga alustamist mõni kuu tagasi olen liiga teinud oma põlvedele, need alati nõrgem koht mul olnud (olin normatiividest vabastatud isegi kunagi keska ajal), trenni tehes nt. ellipsi peal 40 min tehes hakkavad põlved ragisema ja iga liigutus teeb kõvasti valu, nüüd on asi juba nii kaugele läinud, et ka niisama tänaval kõndides teeb põlv valu. ei taha kuulda soovitust a'la loobu trennist (selliseid olen juba saanud) uuesti vesiaeroobika juurde ei tahaks ka tagasi pöörduda, suhteliselt ruttu ammendas see end minu jaoks. äkki peaks mingeid toitaineid rohkem tarbima, et liigeseid tugevamaks "saada". Apteegist soovitati mingeid Litozini tablakaid (looduslikud) aga mõju küll ei ole.... :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Valu võib viidata põletikule. Endal oli sama jama, ortopeedide mööda jooksmise kasu oli suur ümmargune 0. Kui valu on häiriv ja korduv, võib lasta endale perearstil välja kirjutada Diclac-tablette(põletikuvastased ja valuvaigistavad-aga ettevaatust: üsna tugevatoimelised!)

Liigeste "toitmiseks" soovitan glükosamiini tablette (kuuridena). Protein No 1 on ka ütlemata hea.Trennis jalga tehes või millal iganes valu tunda annab (ka näit spinningus vms) tuleks kanda põlvesidemeid (soovit need auguga variandid, mis fikseerivad põlvesilma ilusti ära liikumise ajal)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

tuttav lugu.ortopeed ei lubanud mäest alla joosta ja hüpata.käskis ka seda auguga sidet kanda.käskis veel artrostoppi võtta ja glükosamiini ka.umbes 3 kuud võttis aega, et normaalselt elada saaks.nüüd tunnen jälle, et põlved valutavad ja ragisevad.mina tegin sellise vea, et võtsin glükosamiini liiga lühikest aega.pool aastat vähemalt peaks võtma.siis ehk on kasu suurem.

igatahes edu tervenemisel! :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

jah nende põlvedega on jama küll kui hakkavad valutama, ja neid põhjuseid millest tingitud on mitmeid ja minu kogemus näitas et igal arstil on oma versioon asjast, üks agar spordiarst pani mulle isegi juba põlveopi aja kinni - jumal tänatud et läinud :lol: , elukogemus näitab et tuleb käia vähemalt 3 arsti juures ja siis otsustada. Olen pidama jäänud ühe arsti juures keda usaldan, opi asemel sain 2 laksu hormoonsüsti ja polnud mingit juttu et peaksin sportimisest loobuma. nüüd kõik korras :P , ära viivita ja ära kannata, mine spordiarsti juurde :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×