Jump to content
Whiterider

Küünarnukkide taastumiseks harjutused?

Recommended Posts

Vigastasin ka siin hiljuti kangiga õlga tehes küünarnukid,mõlemad! Praegu ei saa kangiga üldse harjutust teha aga saan teha vabaraskustega, vabaraskuste puhul ei anna nii palju tunda,aga areng on kohe väiksemaks jäänud, kõike muud triitsepsi harjutusi teen kõverkangiga,nendega probleemi pole eriti ,just see kangi mure.

Proovinud ka neid soojendus sukkasid mis küünarnuki ümber tõmmata,aga paistab ,et see lisab aint koormust juurde ja valud on kohe suuremad.

Olen kuulnud ,et küünarnuki treenimiseks ,taastamiseks on spetsiaalsed harjutused,aga kuskil ei kirjutata millised need on,see olekski mu küsimus, mis harjutused need siis on???

Ettetänades...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

isoleeritud harjutusi nagu prantsuse surumine ja ploki alla surumine ära mõnda aega enam tee. Kangi ja hantlitega kitsa ja laia haardega surumisi tehes saab triitseps koormust piisavalt kuni paranemiseni. Kasuta surumistel aeglast ektsentrilist faasi, ehk langeta raskust 3-4sek, ülesse sujuvalt 1-2sek(lihaskasvule mõjub selliselt treenimine ka hästi, kuigi tööraskused vähenevad). Arvestada tuleks ka seda, et lõuatõmbed (va althaare) koormavad ka triitsepsit (pikka pead), seal vähenda raskusi ja katsu läbi lailihase tunnetuse neid teha.

Kui kahe nädala jooksul asi ei parane, siis eriharjutusena tee iga trenni lõpus ploki või köiega surumisi kahe käega alla ja ühe käega aeglaselt üles 2x2x15

peale igat trenni kodus suur kauss või kaks väiksemat kaussi külma veega ja jääkuubikutega ning küünarnukid sisse paariks minutiks.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Oluline on see, mis ja kus sul täpselt vigastatud on. "Küünarnukk" on natuke liiga üldine mõiste - kas on katki küünarliigese kapslid või nt. venitatud biitsepsi kinnituskohad - käitumine peaks olema natuke erinev.

Universaalne nõuanne on PUHKUS. Soovitaksin massaazi ja mobiliseerivaid liigutusi ILMA lisaraskusteta.

Ja treenida saad alakeha:)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×