Jump to content
paprica

munade valmistamine

Recommended Posts

millega te neid hiiglama suuri munakoguseid valmistate? sooviksin ka lisada muna oma igahommikusse menüüsse, kui aega napib isegi selle jaoks. kas sellest nõ elektrilisest munakeetiast võiks mulle seejuures kasu olla?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

See munakeetja on täielik porno, niipalju mõtetut sahmimist on sellega. Ise viskasin kohe minema. Ise keedan tavaliselt 30 muna korraga, ehk 3 päevaks. Külmkapis seisab väga hästi ja kilekoti sees, et muna liigselt ära ei kuivaks. Muidu ei saa munakoort enam hästi lahti.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui kanadel 10 päeva kruusa nokkida ei lase siis hakkavad munema ilma kooreta mune. Paned panni alla ja laseb otse pannile. Kui ei viitsi panniga kanale järgi joosta siis seo ta panni külge, ise vaatad kui küllalt saab siis lased kana minema ja pann kohe tulele.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Aga mina ei keedagi mune, vaid teen neid mikrokas. Eraldan toorel munal munakollase munavalgetest ja vajalik kogus kuskile mikrokakindlasse kaussi ning asi ahju. 4 munavalge jaoks kulub u. 2 minutit kuumusel 750. Ei ole vaja mingisuguste 9-minutliste keetmistega vaeva näha :P

Ainuke asi on see, et tuleb vaadata, et asi seal mikrokas "ei lõhkeks", kuna õhk jääb sinna munahüübe alla ja võib juhtuda, et terve mikroka täis lärtsatab. Seega vahepeal korraks segada ja voilla :( 7 minutit kokku hoitud :P

Ma ei ole nüüd kindel aga, kas mikrolained valgu kvaliteeti ei mõjuta??

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×