Jump to content
kuki

treening pisikesele poisile

Recommended Posts

Tere!

Ei tea kas juhtsin õigesse kohta kust küsida?Loodan et leian abi!

Minu mure selline: Mul on sõbrannal 2 last.Üks on 15 aastane ja teine on 9aastane. Nimelt käib vanem poeg tal jõusaalis ja nüüd on tüli majas kuna ka noorem poeg tahab minna jõusaali.

Millist treeningprogrammi soovitaksite nii noorele poisile või kas üldse on tasuks nii noorelt jõusaalis käia? - Ei pea ju jõumasinatel tegema, võib ju lihtsalt teha kõhulihaseid ja kätekõverdusi jne ?

Jään vastust ootama!

Tänan ette ära!

Dev. himself:timmisin küsimust natuke(oli hea tuju)!Aga teinekord, kui märkan nii lohakalt kirjutatud teksti, siis tõmban selle kohe maha(ei hakka lugemagi).

Rohkem vastastikust austust! B)

Muudetud kasutaja Dev. poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Noh kui arvestada , et see seff alustas kahe aastaselt, siis su sõbranna poiss tundub ta kõrval vana mees olevat:

http://www.ritilan.com/archives/images/blo...r/ihercules.jpg

Ei tea mis tast saanud on - kodukas igaljuhul ei funka enam sel Herculesil B)

Vaevalt , et see 9 aastane eriti käia viitsib seal kaua. Paar korda käib siis ehk tüdimus peal. Ega see ju kahju ei tee kui ta seal oma pisikesi hantleid liigutab. Ega jõusaalis olemine tähenda, et peab kohe jõutõmmet ja kükke ja muid raskeid baasharjutusi tegema panema. Sellised kerged harjutused kerge raskusega oleks tal ju tore suure venna kõrval mässata.

Kindlasti saalis mõni treener, kes oskaks lähemalt nõu anda, mis ei koormaks liialt selga ja liigeseid ja muud sellist.

Sporti võiks ju laps ikka teha. Vähemalt minu poiss (1,5a) juba punnib kõhulihaseid teha :ph34r: ... vähemalt 1x kuus.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • To: kuki

Mina isikikult ei soovitaks üldse mitte enne 14 eluaastat treenida kuna vastav toiming mõjutab füüsilist arengut väga kõvasti ja kui ületreenida ( algaja juures Kellel ei ole kogenud juhendajat on see üsna tavaline nähtus ) siis võid sõna otseses mõttes kängu jääda. Kui võimalik siis võiks panna lapse ujumis trenni, kuna ujumine tavaliselt toimub lamamis asendis ning ei ole ka eriti suur füüsiline pingutus, mis füüsilist arengut pidurdab, ujumine on ka hea liigestele parandades liigeste liikuvus ulatust. Tänu lamamis asendids toimuvale tegevusele on ka keha veresoonkonna, südame, kopsude areng väga soodne. Hiljem s.o siis 14 - 18. nda eluaastani soovitaks teha jõutrenni üldiselt vähe (mitte, et 1 koda nädalas ubid 3 puudast pommi, nii et nägu 2 päeva sinine, vaid mõõdukalt). Just tänu sellele vähesele trennile arenevad liigesed ja skelett harmooniliselt, mis on tähtis hilisemal treeningul ja võistlustel vigastuste vältimisel, seejuures soovitaks ujumas kogu see aeg käia ning kui juba nii pikkalt ujumisega tegeleda siis äkki UUS Indsek Sei??

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

see keda joker näitas on tõesti julm poiss, ise nägin mingit spordi kanalilt paar aastat tagasi kui see tüüp tegi mingi 70 või 80 kiloga rinna seeriaid ja triitsi kehakaalu surudes pluss veel kettad rippusid jalgade küljes, niiet sellest poisist saab asja

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kas Te inimesed teate ka, mis ala inimesed Ta vanemad on? Minuteada on isa soprdifüsioloog ja ema on ka mingi asjapulk mingil spordialal, mitte kontori töötaja!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×