Jump to content
õlalihas

valu käsivarres

Recommended Posts

Küsimus, et kas kellegil on selline valu olnud: valu jookseb mööda käe välimist kylge küünarnuki ja randme vahel. Terav lõikav valu võtab käest kogujõu välja. Tundub olevat luu vastas.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Jooksin dets ja jaan oma liigestega ka mööda arste, targemaks küll ei saanud. Nemad võtavad sind kui tavalist inimest, kes spordist halligi ei tea ja kui siis hakkad kirjeldama harjutusi, mis valu teevad, vaatavad sellise näoga et (no kui isegi aru saavad, et trenni teen, siis eeldavad ikka, et käin korra-kaks mingite paarikiloste hantlitega saalis vehkimas eesmärgiga kaalust alla võtta..) Teevad paar proovi, röntgeni aga ei enam. Minu lõpptulemus oli see, et öeldi, et kõik korras (samas ei olnud ju kui valus ja vahel viskab põletiku sisse!!!) ja kui uuesti põletiku lööb, eks siis võiksin ju tagasi minna ja kodus spordikreemiga määrida. Samas maksin iga kord erinevate eriarstide tasusid jne, kasu ei tuhkagi.

Ei taha siin kedagi mõjutada ega eelarvamusi tekitada, aga nii ta minuga oli (kusjuures polnud esimene kord sellist arstiderallit teha sama jamaga teha..) Esmalt katsu lihtsalt käele puhkust anda, jäta kasvõi nädal-kaks käsi üldse rahule ja vaata, kas hiljem läks paremaks. Endale soetasin apteegis küünarnukitoe (elastikust) ja valu seal pole siiani tagasi tulnud (ptüi-ptüi-ptüi)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

suvel oli ka aga mitte nii hull ja suvel läx yle. See võib olla tingitud mingist vitamiini puudusest or smth ka.

Ma lähen audentesesse seal tasemel arstid, põlvedega käisin yhe juures see on olümpia koondise arst ja sain põlved korda :unsure:

Muudetud kasutaja õlalihas poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×