hehee 0 Teavita postitusest Postitas November 6, 2009 Koostisosad:valged soolvees konservoadrohkelt võid praadimiseks1 küüslauguküüssorts hapukoortpeterselli ja muud meelepärast maitserohelistPruunista pannil või, hakitud küüslauk ja maitseroheline. Lisa nõrutatud oad ning prae segades mõned minutid. Tambi pudrunuiaga ning lisa maitse järgi hapukoort ning soovi korral ka maitseaineid (nt sidrunikoort). Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Acqua 2 Teavita postitusest Postitas November 6, 2009 Kas poleks parem kasutada praadimisel nt kookosõli või oliiviõli? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
-Egert 22 Teavita postitusest Postitas November 7, 2009 Kas poleks parem kasutada praadimisel nt kookosõli või oliiviõli?Võiga ikka hoopis teine maitse. Praen isegi muna võiga, palju parem. Ja ubadest võib end debiilikuks süüa:D Jube head asjad:D Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Alfonze 0 Teavita postitusest Postitas November 7, 2009 AFAIK ei ole hea oliivi ega kookosõli kuumutada, parem võiga teha igal juhul, lisaks maitse parem. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides