Jump to content
norman22

nõrk sõber

Recommended Posts

Selles suhtes, et ma mäletan väga hästi oma esimesi jõusaalis käike kus sai vaadatud 15 kiloste kangi ketaste poole unistavalt alt üles. õigemini isegi mitte nii unistavalt pigem masendavalt, sest kohe üldse ei jaksanud siis veel :)

Selles suhtes, et jah kõik peavad kuskilt pihta hakkama ning parem teha seda "väikeste" (raskuste suurus ja väiksus on jällegi suhtelised mõisted :D) ja jõukohaste raskustega lastes kehal nendega harjuda ning tugevamaks saada.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Guest Dev.
ei kaalu 10 -13 kg kaalub 65-70 ja ta proovis üksi mina lihtsalt vaatasin pealt endal läheb saja ligi rinnalt üles tookord sai 95 proovida läks normaalselt

See 10-13 oli vist ikka vanuse kohta õeldud.

Kui ta sellises vanuses siis on see normaalne juu?

Endal kohalik tuttav(14a) tegeleb poksiga, kui ma aasta tagasi küsisin tema käest, kuidas ja mismoodi nad jõutrenni teevad siis kõik tundus kombes olevat.

Aga kui küsisin max raskuste kohta siis läks kulm krimpsu, kuid mõtlesin natuke(14 aastaselt ei suutnud ma biitsepsi harjutust teha 15kg hantliga(see oli alguses mu põhiharjutus :) ) aga harjutasin(jõudu tuli mühinal) ja nüüd tundub see 15kg juba hommikuvõimlemisraskusena...

Ega siin muud teha ei ole, kui trenni

Ja need, kes väidavad, et keegi siin oma komplekside tõttu nalja heidab, siis neile ma võin õelda, et pole mõtet oma patte teiste kaela ajada...

Teema alustaja küsis, mida teha(juba esimeses postituses oli kirjas-mida(trenni teha).

Saigi vastuse, ja las tehakse siin huumorit(ma saaks aru, kui 30kg mees oleks ise küsinud, siis oleks teine asi..küsis juu 100kg mees).

!Kõik arvavad, et neil on huumorisoont aga tegelikult mitte?

No war-peace

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

minu viga jah sain valesti aru sa mõtlesid selle 10-13 all vanust.Aga tüüp on juba 18 sellepärast ongi see nigel tulemus ega ta pole mingit trenni ka teind paras vedru on.Nüüd lubas minuga koos trenis käima hakata eks paista kas saab mehest asja

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Guest Dev.

Hea mõelda, et sa oled nõus sõpra aitama!

Ega tal tervisega probleeme pole?Hea oleks kui ta saaks arstliku kontrolli läbitud(aga ära seda liiga äkiliselt tee, muidu võid sa ta ära hirmutada)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kah asi, ma alustasin 13-aastaselt rinnalt surumist 15-kilose tühja kangiga. Siis läksid lukud peale, siis juba kettadki... :) Rinna jõud tuleb suht kiiresti. Tehke trenni, mis muud.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

no kui mina alustasin kunagi jõusaalis rassimist, egas need raskused olnud ka suurt midagi üle 30 kg. Point on selles, et niipalju kui mina näinud olen - need noored kes alustavad, alustavad oma peaga ning nad ei tea üldsegi mida nad teevad tegelikult. Ma näen neid algajaid küllaga, tahaks teinekord täitsa midagi öelda, kuid siis jääksgi ainult rääkima teinekord. Aga ma arvan, et kes nõu küsib, väga tore ju, kuid ennem peaks sobivalt küsimuse ka ära sõnastama ning mõttetuid küsimusi mitte esitada. Enne tuleb ikka ise ka natukene vaeva näha.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Guest Dev.

Jään eelmise postitusega rahule!

Kui korralikult esitada oma probleem, siis vaevalt keegi nalja hakkab tegema(omast kogemustest tean seda).

See on minumeelest n.ö näidis teema ja seetõttu ma ka siin seda teemat hoian elavana(ma loodan, et kui mõni uus tegija amazoni lehele tuleb, siis ta ka seda teemat loeb ja teeb omad järeldused).

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

õige mesikäpp...

nu ma tahaks näha meest kes pole eluaeg trenni teind ja esimesel korral surud 150 kg üles.

ja kui mina kaalusin 59,5kg (pikkus oli 180) siis ma ka esimest korda surusin ainult 45kg

sõjaväes käidud ja kaal 10kg rohkem, surusin siis ka aind 70 <_<

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

no jah see 30kg 18 aastase kohat on kyll nigel, aga pole hullu. nagu teised on ytlnud ja mina teistele kes minuga vinguvad, KUNAGI TULEB MILLEKIST ALUSTADA KA! olgu see 20-25kg. Mul endal kah sõber kes kuidagi ei jaxa tyhja 20 kg kangi rinnalt yless lasta, trennis ta ükskord proovis ja oli kangi all kinni, tühja kangi all, ise on 14 aastane ja kaaulub 55-60 kg:) arvasime, et asi lollitab aga oli päriselt kinni. Ma ise pole riinalt surumist treeninud, kaalun 50kg ja 15 aastat vana ja esimest korda kui yltse proovisin suruda tuli 45kg ära, kaalun ikka 50,2kg ja olen umbes 5 korda trennis juba rinda treeninud ja 57,5 tuleb ära, homme proovin 60:P Ma usun et minu algaja edu saladus on selles et olen väga kõva kätekõverdaja. :rolleyes:

Muudetud kasutaja m2rtu poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×