Jump to content
bullet

valu

Recommended Posts

Niisiis, selline probleem on, et treenides käsivart alt haardega randme kohta liigutades, lööb valu vasakusse kätte sisse. Paremas käes sellist valu ei esine. Niisama rannet liigutades valu pole, kuid juba ~7kg hantliga on valus. Algul arvasin, et sellepärast, et käsi lihtsalt nõrk aga nüüd selline valu juba pool aastat. Kellgil on sarnast probleemi olnud? Peaksin pöörduma spordiarsti juurde ehk?

Ette tänades!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kust kohast sul valutab? Mul oli biitsepsi tegemisega sama jama, tegin küll kangiga aga valu tuli sisse ja samuti mingi närv on seal(mis mul siiamaani väriseb) niiet kui kangi tõmmata tuleb surin sisse. Endal kestis see kah kuskil pool aastat(see valu) nüüd ei tunne seda enam.

Teine asi mis mul on, on randmevalu. Kätekõverdusi ei saa teha, peale neid hakkab kohe valutama, rannet ei saa eriti ette kah painutada, lööb valu sisse. Sellega peaks kah vist igaks juhuks arsti juures käima?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

on endal ka saranane probleem, võimalik et isegi täpselt samasugune. althaardega tõstes lööb randmesse tugev valu.

Ühegi kangiga biitsepsit teha ei anna, ainult hantlitega või masinatega, mille käsikud on liikuvad. Asi on kestnud poolteist aastat ja siiamaani arsti juurest abi ei ole saanud. Väga ei morjendanud ka, sest põhimõtteliselt saab hantlite ja masinatega biitsepsi ära treenitu, aga plaanin ikkagi uuesti arsti juurde minna

Huvitav on see, et mõned aastat tagasi oli täpselt sama probleem teise käe randmega, aga pika aja peale läks üle:)

ehk kokkuvõttes mine ikka arsti juurde

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui sul valu on kestnud juba poolteist aastat, siis ei ole seda korralikult välja ravitud. Võta rahulikult jõusaalist vähemalt nädal puhkust ja proovi siis uuesti. Ära kasuta algul sirget kangi, tee kõik harjutused hantlite või EZ kangiga. Ma ei tea kas sa randmetele teed eraldi harjutusi aga kui ei tee siis peaks hakkama. Järgi annab alati kõige nõrgem lüli. Ise tegelesin just hiljuti ühe kliendiga kellel oli sama probleem. Tundub, et nüüd on mehel asi korras, enam ei kurda.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×