Jump to content
Guest Muder

Jalgade treening

Recommended Posts

Guest Muder

Viimasel ajal on tekkinud jalgade treenimisega probleeme. Nimelt asi selles ,et jalgade treenimise ajal läheb pulss ebanormaalselt kõrgeks(olen mõõtnud et kuskil 180-200 lööki minutis), pea hakkab valutama(seda eriti peale jalapressil harjutuse sooritamist) ja hiljem kui teen natuke kergemaid harjutusi näit. säärele tekivad külavärinad, süda läheb pahaks jne... Varem pole nagu selliseid probleeme olnud, see on tekkinud viimase pooleteise kuu jooksul.

Yldiselt on jalad, eriti reied olnud siiani yks mu tugevamaid kylgi ja raskust olen võrreldes aastaga tagasi, suurendanud peaaegu 2x korda( rinnalt surumises,olen aastaga lisanud vaid tühised 15-20 kg). Jalgade areng on olnud hea kuni viimaste kuudeni, mil tekkisid eelnimetatud probleemid.

Kaalun 82 kg, pikkus 187 cm , vanus 17 ja trenni alustasin umbes aasta tagasi

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tee igaks juhuks enne raseduse test ära, kui vastus on negatiivne siis võtame su probleemi tõsisemalt käsile.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Jep! see võib olla ületrenn, aga tundub, et mitte niivõrd jalgadele kui südame-veresoonkonnale. Jõutrenn kasutab südametööd suhteliselt intensiivselt, aga väga lühiaegselt (nii et treenivat efekti ei teki). Noored mehed peavad igal juhul väikest sörki ja/või velo-trenni kõrvale tegema (see on rohkem põhjaladumise mitte tippvormi vanus!).

Samas kui probleemid jätkuvad, siis kindlasti tuleb pöörduda arstile, nii vanalt võivad ka mingid kaasasündinud südame rütmihäired avalduda (mida sa pingutades provotseerid). Mehed - teil veel terve elu ees, ärge ületrenniga end noorelt mokka keerake! ;-)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

...pole suurt midagi lisada eelnevate kõnelajate jutt puha tõsi. Siiski märgiksin ära järgmist: Enda negatiivsete kogemuste põhjal-väga intensiivne trenni-2xpäevas-ka just peale jalapressi-olen mitu korda pildi pea tasku pannud, istusin kui ogar riitusruumis-üübikud ümber pea lendamas 8-)

Täheldasin selliste asjaoolude ärajäämist energjabilanssi hooolikal jälgimisel! Korralik toit ja palju vett. Tead isegi: kui eelimisel õhtul lähed purunäljaselt magama ja hommikul tühjakõhu peale mats(trenn) panna ongi tulemus käes.

Muuseas, joostes sellisi asju pole esinend kordagi-poolmaratoni võib ka unepealt teha. Küll aga just saalis--järelikult on jõusaalitöö äärmist hooolt ja tarkust nõudev oma keha tunnetamise seisukohalt.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×