Jump to content
mechanic

100% whey gold standard - mis maitsega?

Recommended Posts

Tean et see on juba vana ja läbi käinud teema aga mul on plaan jälle see proteiin endale soetada. Eelmine oli mul maasika maitsega, olin väga rahul, aga nüüd tahaks vahelduseks midagi muud. Mis on see hea, millist maitset soovitate ja miks? Olen kuulnud et mõni pidi päris hea olema, aga pidi ka poole purgi peal kopa ette viskama. Sellist päris ei tahaks :o

Vahepeal on kindlasti uued inimesed seda toodet pruukinud ja erinevate maitsetega. Tahaks kuulda huvitavaid ja kasulikke kommentaare :huh:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Olen ise tarbinud kolme erinevat: Rocky Roadi, troopilised puuviljad ja sokolaadi. Neist kolmest pean parimaks kõige tavalisemat sokolaadi maitselist. Ta on selline mõnus, mis ei hakka sugugi vastu. Piimaga väga super muidugi. Rocky Road igatahes ei olnud midagi erilist ja võib öelda, et enam ei tahaks. Puuvilja omast rääkimata, mis on nii keemia maitsega et lausa süda läheb pahaks.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Olen proovinud shokolaadi, maasika ja kreemi-küpsise oma. Shokolaad on ka hea, võiks aga maitse tugevam olla; kreemi-küpsise on ka mõnus, aga piimaga on parim(sisaldab ka küpsise ja shokolaadi tükke/puru ehk toode on tehislikult ja naturaalselt maitsestatud).

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×