Jump to content

Aken

Kasutajad
  • Sisu loend

    222
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Aken

  • Tase
    Kasutaja
  1. Lihasvenitus

    Arsti juurde pole enam aega minna. Eks sõjaväes proovin joosta, vaatab mis saab. Need 1,5 päeva mis jäänud, proovin venitada ja kükke teha. Niisama kõndides ja olles valu pole, aga palli ei taha ikak veel lüüa.
  2. Sai 3 nädalat tagasi jalkat mängides miskitmoodi lihas välja venitatud/rebestatud. Parema jala reielihas, see, mis jalga sirutab ettepoole. Kuna varem pole ühtegi sellist asja olnud, mängisin valudes edasi ja ikka väga piinarikkaks muutus, lõpus ei saand palli enam lüüa valu pärast. Järgmine hommik oli juba palju parem ja sellepärast arsti juurde ei läind. Paistetanud seal ka midagi ei ole. Mõned korrad olen capsicami õhtuti peale pannud. Nüüd 3 nädala pärast lööb ikka valu samasse kohta kui palli lüüa või näiteks rannas vees kiiresti joosta. Kas annab veel midagi teha, et asi paremaks muutuks? Kolmapäeval sõjaväkke ja seal tuleb naguinii joosta. Need 3 nädalat olen jalal puhata lastnud.
  3. Rasvaprotsent 5,9 ja tunnen küll suht tervena. Samas toitumist ei jälgi ka, kord nädalas saab ikka macdonaldsis käidud. Vb see käes hoidev aparaad valetab veidi.
  4. Külmad põlved

    Endal ka põlved trenni ajal külmad.
  5. Kuidas võtta kaalust juurde?

    Trenni teha ja rohkem süüa.
  6. kasv võib kinnijääda ?

    Kuidas kellelegi. Mina hakkasin jõusaalis regulaarselt 17-aastaselt käima ja pole sentigi peale seda kasvanud. Võibolla olin selleks ajaks oma lühikese kasvu lihtsalt täis kasvanud. 174 olen.
  7. toitumine

    No mina soon öösel 2-3 tihti friikartuleid/burksi, rasvaprotsent püsib ikka 5,9
  8. Sõjaväe komissariaat

    Eks näis, kas ajateenistus suudab mind hommikul sööma panna rohkem Sügisel kuppi minek.
  9. Ilmselgelt vähe sööd, nii küll kaalu juurde ei saa.
  10. Kas rebestasin selga?

    Ju siis läks kuskil vastu närvi, paari päevaga läheb üle.
  11. Hommikusöök

    Endal ka sama värk. Ükskord ennast sundides tuli kõik välja ka. Tegelikult vist 2 korda isegi nii olnud. 2 võileiba+ puuvili ja rohkem hommikul enam ei söö.
  12. Test vene armees

    Väga värdjas lehekülg see, sibulate enda meisterdis. Lugege näiteks artikklit "pronkssõdurist".
  13. Pole ise spetsiaalselt kätekõverdusi teinud, kuid seal testis tegin eelmisel aastal 70 kätekõverudst, see aasta ma arvan et teen rohkem. Lihtsalt käi jõusaalis ja treeni tervet keha, küll need kätekõverdused tulevad. Liigne pekk on ka takistuseks.
  14. Toitumisest tingitud akne?

    Liiga palju kiirelt imenduvaid süsivesikuid/liiga vähe päikest.
  15. Arthostopi ja bioglükosamiini proovind, mingit mõju ei ole tundnud. A mul päris sellist probleemi ka ei olnud, ainult põlv ragises väga väga valjult teatud asendis ning see ära ei kadunud.
×