Jump to content

torbolents

Kasutajad
  • Sisu loend

    27
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

torbolents

  • Tase
    Algaja
  1. poks ja j6usaal harjutused ! (söömine joomine)

    Kui trennis tegin , siis panin üheotsa redeli külge ja siis venitasin niipalju välja, kui tugevalt teha tahtsin. Meil olid maadlejatega ühes saalis trennid ja nad kasutasid neid pidevalt nii ,et seal olid nad olemas koguaeg. Kodus sidusin ukselingi vms külge või lasin kellegil seljatagant hoida. Viimane varjant on kusjuures kõige parem. Kui leiad endale kellegi, kellega koos teha saate kordamööda harjutada.
  2. Saun iga päev?

    Krt kui seda lugeda, siis jääb selline mulje, et mine ja pane oma saunale tuli otsa. Mulle kl meeldib peale trenni 20 mintsa infrasaunas istuda, välja tulles on nii hea värske olla. Eriti freshiks tõmbab veel siis, kui oled eelmisel päeval vägijookidega patustanud A see vist sellest, et nii jubedalt higistama ajab.
  3. poks ja j6usaal harjutused ! (söömine joomine)

    Kiirust ja löögi tugevust annavad juurde rohkem need harjutused, mida sooritad püsti. Ise olen 3 aastat poksis käinud ja 2 aastat Kickis. Mulle oli parim harjutus kätele kangi rinnalt ette viskamine mingi kergema kangiga. Välja viskad käed nii kiirelt ja tugevalt, et õlad vastu lõuga käiksid. Tagasi tõmba aeglasemalt nii ,et säiliks kontroll kangi üle. 1-2 seeriat kitsama haardega, see annab rohkem triitsepsile ja rinnale. Järgmised 1-2 seeriat laia haardega trapetsile. Korduseid kusagil 15-25. Parima tulemuse saad, kui leiad veel kusagilt kumminöörid ja vehid paar minti varjupoksi peale nendega. Kuua aega 2x nädalas ja pärast ise ka ei usu, kui kiirelt käed välja lendavad. PS. Vaata ette, et liialt rapsima ei hakka, muidu võid küünarvarred välja venitada !
  4. Rinna shokeerimine!!?

    Ma olen isegi proovinud sellist trikki. Esimesed kaks päeva tegin tavalisi surumisi väheste kordustega+ lõppu nats lendamist. Järgmised kaks päeva tegin pikemaid seeriaid ja selliseid mitte originaalseid harjutusi, ntx bosu palliga jne. Mingit erilist arengut ma kl enda juures ei näinud, peale selle, et rind pärast nädal aega valus oli
  5. Jäähoki ja jõusaal

    Kas teie käest saab tellida toitumis ja trennikava?
  6. Jäähoki ja jõusaal

    Tänan!! Kas surumisi ka ainult üks harjutus?? Või peaks tegema ntx: lamades surumine+ kaldpink+ surumine täisnurga all ( õlg) ja siis ülejäänud delta, triits jne ...?? Või igal esmaspäeval lihtslt erinev surumine? Kui pikad seeriad peaksid olema? Ma olen eelnevates treeningutes kasutanud püramiidi tehinkat ja teen alguses tavaliselt pikemaid seeriaid. Selle kava järgi peaksin vist tegema suuremate korduste arvuga harjutused( 15-20)!?!??
  7. Jäähoki ja jõusaal

    Vabandust, hokitrennid on teisipäeval ja neljapäeval!!
  8. Jäähoki ja jõusaal

    Olen nüüd selle kava korralikult läbi teinud. On väga hästi mõjunud jalgadele ja alaseljale, mis just hokis kena koormuse saab. Samuti saavad hea koormuse käsivarred, mida hokis just viskamisel vaja on. Kuid tahaksin siinkohal küsida, kuidas see kava jaotada, kui Hokitrennid on 2 korda nädalas Esmapäeval ja Teisipäeval.??? Ise tegin ni: 1 päev - jõusaal 2 päev- hoki 3 päev- puhkus 4päev hoki 5päev- jõusaal 6päev jõusaal 7päev puhkus Sooviksin siinkohal natuke abi, kuna olen tavaliselt trennid jaotanud nädalapeale. Selles situatsioonis peaksin seda vist tegema u 10 päeva peale, et asjast rohkem kasu oleks. Liigutada saaksin ainult jõusaali trenninguid, kuna hoki on kindlatel aegadel. Teie vastust ootama jäädes!
  9. Jäähoki ja jõusaal

    Tere Oldman, Hakkasin käima sellest aastast jäähoki trennis. Ala meeldib ja on plaan asjaga tõsisemalt tegelema hakata! Paraleelselt tahan käia ka jõusaalis. Saali staaži on umbes 3 aastat, ennem seda olen tegelenud kõiksugu spordialadega. Ühesõnaga võin ennast nimetada edasijõudnud treeniaks. Sooviksin nõuandeid, mida silmaspidada jõusaalis treenides, eesmärgiks oleks saavutada rohkem kiirusliku ja plahvatusliku jõudu , kuid mitte kaotada massi. Oleksin tänulik kui saaksite kirjeldada mõndasid näidisharjutusi. Lugupidamisega ja teie vastust ootama jäädes!
  10. Massilisajad ja proteiinid.

    Ma olen ise väga kiire ainevahetusega. NIi, et peaksin rohkem massilisaja poole kalduma.? Kas palju süsivesikuid pekiseks ei aja siis? Ma pole just eriline hardgainer:D Teen jõutrenni u 3-4 korda nädalas ja kickboxinguga tegelen 1-2 korda nädalas.
  11. Massilisajad ja proteiinid.

    MInule on selgusetuks jäänud, mis vahe on massilisajatel ja tavalistel proteiinidel. Massilisajas on minu arusaamist mööda valgud ja vitamiinid sees.? Kumba siis on mõtekam osta, kas kreatiini ja valku eraldi või kohe massilisaja, kui eesmärgiks oleks massi kasvatamine.
  12. trapetsiga pisike probleem

    mul ka parem õlg veits allpool. Kuid ma tean kindlalt millest see on, algkoolis tassisin kotti üle ühe õla ja kõik õpikud olid sees Terve kott kaalus kusagil alla 10kg ma arvan, aga ise kaalusin vastu 30 kg. Praegu kaalun 80 kg ja ma ei kujuta ette millised mu trapets ja õlad praegu välja näeksid, kui igapäevu 30 kg seljas tassiks
  13. Palun soovitage toidulisandeid

    Tegelen kolm korda nädalas Jõusaaliga ja samas ka kaks korda nädalas KIck boxinguga. Kas keegi natuke asjatundjam soovitaks või isegi paneks kokku mõne toidulisandite kombo. (võiks sisaldada proteiini, kreatiini ja mõnd head abivahendit liigestele, sest küünarvarred hakkavad juba ennast tunda andma). Eesmärgiks oleks ikka lihase kasvatamine. Kickbox on rohkem aeroobse eest! Siin poes pakutav Americani kombo kohta olen palju negatiivset kuulnud nii ,et seda ei tahaks. Ette tänades!
  14. lamades surumine kasutu neil kes jõudu taga ajavad???

    OKei. Suurtänu sulle Jrx.Proovin selle püsti surumise kindlasti ära. Olen isegi poksitrennis midagi analoogset teinud.
  15. lamades surumine kasutu neil kes jõudu taga ajavad???

    Aga kas kükid pole siis jalale samad, mis rinnalt surumine rinnale ja kätele? Eelpool mainiti, et need ei pidavat selliseid tulemusi andma?
×