Jump to content

MCuser

Kasutajad
  • Sisu loend

    21
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

MCuser

  • Tase
    Algaja
  1. see on nüüd küll lahmimiseks läinud siin. kogu teema juures häirib mind kõige rohkem hoopis see, et ainsad ,keda ma kuulen seda lolli-sportlase juttu ajamas on sportlased ise. sportlased ei väsi korrutamast, et ei-me-ei-ole-lollid-päriselt-ka, samas ei ole ma mitte kedagi mitte kuskil kuulnud-näinud väitmas, et sportlased rumalad oleks. millest selline paranoia?
  2. Pärast trenni ei tule und

    aitab, kui õhtul peale trenni süsivesikuid süüa. banaani näiteks. kui see ka ei aita, siis palderjan aitab.
  3. naised jõusaalis

    tahaks teada, mis siinsete jõunaiste õlavarre ümbermõõt on?
  4. Rasva põletajad

    Praegu pole rasvapõletajate võtmisel küll mingit mõtet, lase oma organismil enne uue režiimiga kohaneda. Kaalu kaotamine ei käi nii kiiresti , paari nädalaga ei juhtu veel midagi.
  5. Rasva põletajad

    Kui kaua sa trenni teinud/dieeti pidanud oled?
  6. Vaja abi:P

    mis võistlused? poks?
  7. Kaal ei lange

    Jäta parem puuviljad ja võileivad (tegelikult võiks üldse ilma võileibadeta läbi ajada) hommikupoolseks või pärast trenni toiduks. Õhtuti on aedviljad+valk paremad (kohupiim,kodujuust, muna, kala vms).
  8. Kaal ei lange

    Tegin siukse toitumiskava endale(ümardamata arvud) Hommikusöök 8:00 501-540kcal - Süsivesikud Ennelõuna 11:00 167-270kcal - Süsivesikud, valk Lõuna 14:00 668-675kcal - Valk, "head rasvad", süsivesikud Õhtuoode 17:00 167-270kcal - Süsivesikud Õhtusöök 20:00 501-540kcal - Süsivesikud Kokku: 2004-2295kcal 15:00 on trenn, ligikaudu -500kcal Mis arvate? Arvan, et kaloraaž enam-vähem paigas aga valkude-süsivesikute-rasvade jaotus kohe sugugi mitte. Rohkem valke ja rasvu, vähem süsivesikuid. PS! millistest toiduainetest sa need süsivesikud saad st. mida sa neil kahel viimasel toidukorral sööd?
  9. kas keegi oskab seletada

    vaikselt selles suunas liigun. aga mitte veel väga põhjalikult.
  10. kas keegi oskab seletada

    jah, õlad on väga laiad. riided ,mis taljest parajad on kõik õlgadest kitsad. saan kanda ainult kas väga venivast materjalist või iseõmmeldud pluuse.
  11. kas keegi oskab seletada

    rinnaümbermõõt on ca 95
  12. kas keegi oskab seletada

    Kaal on juba aastaid üle 70 näidanud, sõltumata , et kus ja millise kaaluga mõõdan.
  13. kas keegi oskab seletada

    ma pole rasva % mõõtnud, ei tea. Ise mõtlesin, et kindlasti luutihedus võib mõjutada, aga kas just nii palju?!!!
  14. Mul on üks küsimus: Olen naissoost, pikkus 168, vööümbermõõt 65, puusaümbermõõt 92, reie ümbermõõt 54 Ja ma kaalun 73 kg Kuidas on see võimalik, kui teised samades mõõtudes naised kaaluvad max 60 kg?
  15. Päevased väikesed toidukorrad

    mina võtan tavaliselt tööle kaasa: 2 õuna karbi hautatud aedviljade ja kana või kalaga 400 tuubi kohupiimapastat (maitsestamata) vahel ka topsi kodujuustu ja keedetud muna Sellega katab päeva ilusasti ära ja kui oled kuskil ,kus võimalik aedviljad/liha soojaks teha, siis seda parem.
×