Jump to content

munari

Kasutajad
  • Sisu loend

    27
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

munari

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 10.06.1986
  1. Dorian Yates Ultimate CREATINE Formula

    Mina olen võtnud seda creatine koos Dorianse lea gainiga, ning asi on ika teema.Maitse on tõsiselt vinnge värgendus.
  2. Süsivesik Puuviljast ja shokolaadist?

    Huvitav oleks teada jah? Et laksiks peale trenni proteiini ja mingi ilge kilo shokolaadi täitsa massikas ju Ma ise muidu pooldan ika kõvasti puuvilju aga ega kui soks paha ei tee siis vahelduseks võib ju sisse tõmmata,kui need süsikad normid on. Vaatame mis targemad ütlevad!
  3. Sooviks abi või rohkem nõu!

    müüakse müüakse.. aga jah see ka hea mõte et banaan , sest reeningud on võimsad, taastuda vaja
  4. Selline jutt ,et töötan välismaal suht kaugel hetkel suurtest linnadest ja ei ole ültse kuskilt hetkel saada toidulisandeid .Eesti tulen alles paari nädalapärast,ning alles siis saan osta valku ja süsikaid.Minu küsimus on see, et niikaua kuni mul pole trennijärgset toidulisandid kas ma võin , või kas tohib kasutada sellist varjanti ,et peale trenni joon ära: ( 1L rasvatapiima) et sealt tuleb ~30valku ja ~40 süsikaid. Et kui selline värgendus asja ära ajab oleks norma, aga kas see on normaalne!
  5. Fast toidulisandid

    Ma ise töötan Soomes ja käin ühes jõusaalis ning olen klubi liige.Kui sa tahad ma võin vaadata neid hindasi ja anna sulle teada mis hinnaga Soomest saab fasti omasi.Kui sa tahad täpsemalt teada aga kuskil 20 euro piiridess nad jäid.
  6. Kui kodujuustust rääkida,siis mul on selline mure, mul lõuna 200g kodujuustu tomati ja kurgiga.Probleem selles , et kodujuust ei taha ültse alla minna.Olen proovinud 1 terve muna sisse panna ja on paremaks läinud maitse. Aga ikka ei lähe kuidagi alla.Äkki oskate soovitada millega veel segada või sisse panna. süsivesikutest on mul 2 viilu leiba ,peale(või).
  7. õnnetus revalis

    Ega kui lahkamis tulemusi pole veel öeldud, siis ei saa siin huupi keegi öelda mis juhtus.Aga väga jube ika küll Artikkel ( surm treenides) võtab ka päris kõhedaks. ei julge enam treenidagi no nii hull pole aga ei tea kuidas mõelda!Näiteks kui mõelda Ronnie Colemani treeninguid ja milline südame koormus.julm!
  8. Hommikusöök!!

    Minu lemmik hommikusöök,igapäevaga järjest rohkem maitsma hakkab! keedu tatar 100-200g sinna sisse võid ja 3 keedu muna,natuke kurki ka maitse on fantast ja kõrvale joon kohvi koos vahukoorega Vahel asendan tatra leivaga ning vahel ka kerahelbepudruga. Söök on parim!!
  9. Aga teema oleks küll kui,võistluse kinni paneb! Mõtlen sellises vanuses. Aga kahju ,et kuskil pole pilte Arnoldi vormist kuskil nii 40 - 50 aastaselt.
  10. Tänud vastamast. Vabandan ,et enne postitamist üle ei vaadanud.
  11. Kui vana Ronni on ültse? Kas keegi teab mis vanuselt Arnold lõpetas ära kulturismiga? Kui ültse vaatata neid vanuseid ja vanu tegijaid tuleb ika motivatsiooni küll.Et päris kõrge vanuseni saab tegeleda fitness ja kulturismiga.
  12. soovitage!

    Joosta olen proovind ka trenni lõpus,ütlen et minu jaoks on see väga raske aga rattaga sõit on nagu lõõgastus ja aeroobne üheskoos.Ma olen sellega vb harjunud kuna olen nii treeninud paar aastat.Probleem on vb aind selles et trenn läheb liiga pikaks tund ja 30 vahest 40.Sellepärast ma vahel ei tee peale trenni ,vaid olen asendand vabadel päevadel jooskud ,ujumised ja rattasõidud aga siis juba pikemalt.
  13. soovitage!

    Täpselt nii teen.Peale treeningut on alati väga hea enesetunne kui otsa teen veel 30 -40 min aeroobset.
  14. soovitage!

    Küsin targematelt, et kuidas oleks kõige parem teha aeroobset? 1) Kumb on parem kas, 3 korda nädalas jõutrenni ja kohe otsa 30 min aeroobset Või teha nii ,et 3 korda nädalas jõusaal ja ühel eraldi päeval tund aeroobset (ratas) plus veel ühel trenni päeval 30 min otsa. Et nagu küsimus on selles , kumb on effektiivsem ja tõhusam. Teha 30 min peale treeningut või üks kord nädalas tunnike. (eraldipäeval) 2)ise hetkel teen sellliselt: 3 korda nädalas jõutrenn ja 2 päeal kohe 30 min aroobset otsa. ja ühel eraldi päeval jooksmine (4km) 3) kui palju peab ültse aeroobset tegema ,et oleks süda timmis. KUIDAS TEIE TEETE? KIRJUTAGE OMA RASVAPÕLETUSEST?
  15. Toitumiskava

    Jah,seda ma pean küll tegema,et rahulikumalt asja võtma ja mulle meeldib siin foorumis abivalmidus! Ma olengi,trenni teinud kuskil 3 aasta ja söönd 6 või isegi rohkem päevas.Ja mõelnud et miks see kõhu rasv küll ei vähene,kuid nüüd olen hakanud rohkem lugema ja ennast harima.Ka spetsialistidega nõupidad.Ma usun, et KÕIK on nii alustanud.
×