Jump to content

BHS

Kasutajad
  • Sisu loend

    25
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

BHS

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 14.10.1988
  1. Õla vigastus. + mõned küsimused

    õlg paraneb vaikselt, saab hakata sept algusest ujuma... selline küsimus kui hästi ujumine üldse massi annab ? peaks suht hea üldfüüsiline olema aga kas ta massi kah kasvatab? plaanis on muidu ujumas hakata käima 3-4 nädalas ning jalgu treenima . kuna kätega st käega eriti ei saa midagi teha mingi aeg.
  2. Õla vigastus. + mõned küsimused

    pmst õlale siis peaks ujumine suhteliselt kasulik olema, ning seda loomulikult et saalis raskustega lolliks vast ei tasu minna . tahaks et õlg ikka korralikult ära paraneks. aga muidu saalis pmst nagu õla piirkorda võib ikka treeninda vähe haaval kergete raskustega ja paljude kordustega .
  3. Juhtus selline asi et panin jalgrattaga veidi õnnetult matsu, sedasi et õlg liigesest välja ning sidemed katki... et öeldi et sügisest võin trenni uuesti kergelt tegema hakata . et kuidas sellega on ? ntks kas sellien asi on võimalik et hakkan ntks 100 kg suruma ja õlg läheb liigesest lampi välja ? või ikka teised lihased hoiavad paigal teda? Siis selline küsimus , et miks lihasmass kaob täielikult, kuigi saab korralikult söödud, aga suvel kahjuks peale ujumise ja jooksmise muud treening võimalust pole? suvega mingi 7kg alla võtnud , pea pool sellest mis talvel raske tööga juurde tuli . et kuidas vormi hoida kui trenni üole võimalik teha?
  4. Biitsepsi mõõdud

    biits 34 cm ise olen suht rahul , sellega mis alguses oli ei anna võrrelda
  5. Tõsiselt masenduses...:(

    sama siin suht Tom , 191 pikk ja alguses kaalusin 65 kg , nüüüd 78 kg . saaks jalad suuremaks oleks päris korralikult üldist massi kah, praegune mass on enamjaolt ülakehas :/
  6. kehakaalust rohkem

    kaal 75-77 rinnalt 80 et siis 5-3kg rohkem jõudsin siis siiamaani mingi poole aastaga
  7. Treenimine vigastusega.

    mul selline asi et biitsas allpool on valu sees kui biitsa peale õrnalt vajutada... muidu nagu pole midagi viga ei valuta ega midagi ja jõudu pole kah kadunud. milles küsimus?
  8. kaal ja pikkus...

    kaal 75 vanus 18 pikkus 193 kaalu võiks rohkem olla(ca 80), kuigi jah mul lihas massi nagu eriti pole aga jõudu on suht piisavalt selle kohta, rinnalt läheb 80 ülesse, kuigi visuaalselt seda polegi eriti
  9. no ma olin 15-18a pmst koguaeg 65 kg ja pikkust oli sellel ajal 188-193 nüüd trennis hakkasin käima siis nüüd kaalule astudes vaatab 77 kg vastu, igati rahul. enne olin ikka väga kont, nüüd inimesed kes pole tükk aega näinud ütlevad et sa oled mingi 3x laiemaks läinud .
  10. Surumine!?!

    3x nädalas teed rinda? lihas taastuda kah jõuab? ning alakeha kah treenid ikka? pärast oled ülevalt suur alt peenike pmst see mida sa praegu teed peaks massi andma juurde külll ja jõudu kah täielik jõud peaks vist olema nii et surud ntks 50-55 niipalju kui jõuad, kasvõi mingi 3 korda, ning seeriaid teed rohkem.
  11. Alumised kõhulihased

    mida vähem , mida rohkem ? just seda ma mõtlesin ise kah
  12. Alumised kõhulihased

    oskad sa mu mälu värskendada mida peab rohkem tarbima et rasva alla saada ja sixpack nähtavale tuleks?
  13. Alumised kõhulihased

    teen kõhulihastele ülekeha tõsteid (aeglaselt ja võimalikut hea tehnikaga ) siis sangpomm käes ja kerega. Mure on siis selline et tundub et kõige alumised lihased ei saa piisavalt koormust, kuna kuus pakist on normaalselt näha 4 ülemist ja 2 alumise kohapeal on punnis kõht
  14. pmst sellepärast et parem välja näha ja eelkõige massi pärast.
  15. Kätekõverdused

    kah õlad ragisevad, eriti kui kaldpinna peal suruda , valus pole aga ragisevad. aga küsiks siis kui õlaringe ei või teha kuidas antud piirkonda enamvähem soojaks saaks?
×