-
Sisu loend
229 -
Liitus
-
Viimati külastanud
Sisu Tüüp
Kalender
Profiilid
Foorumid
Koik aivo1359 postitused
-
Mul on isegi see raamat alles!Nostalgia laks.
-
Minu loogika ütleb,et peale kõhu trenni tuleks rõhk panna ka seljale ja külgedele.Jooki tarbida trennis iga 20 min.tagant paar tugevat lonksu.Sass01-kiitus humoorika versiooni eest!Kui suu kuivama hakkab,on juba vee puuduse tunnus.Hilisem joomine ei kompenseeri seda vaegust.
-
Kõige effektiivsem on minu arust aeglane kaalu langetamine.Toitumine kindlatel kella aegadel ja korrapärane treening peaks kaalu paika panema.Pole kunagi spets toidumenüüd kasutanud.Toitunud normaalselt ja kindlatel kella aegadel.
-
Peamiselt Värska mineraalvett,kuid loksutan enne gaasid välja.
-
Võib olla peaks soojendusele rõhku panema ja mitte kohe raskete raskustega alustama.Seistes võid seljaga kuskile toetada vajaduse korral.Loomulikult tehnika paika.Suurte raskustega hakkadki väänutama.Edu.
-
Multifunktsionaalne pink, et saaks teha baasharjutusi kodus
aivo1359 vastas kasutaja fender topic Jõusaal
Tere,fender.Ideede leidmiseks annan sulle väikese ettekujutuse oma spordiinventarist.Selleks mine Fitness ratesse ja otsi aivo1359 üles.Kõik on kasutusel kodustel tingimustel,sest klubi asub kaugel. -
Tere.Mina soovitan jõusaalis suurem rõhk panna sellistele aparaatidele ,mida kodus ei ole.Jõusaalis teha tugev treening ning muidugi suurem rõhk panna baasharjutustele.Kirjutatud kava jääb kahvatuks.Kavad on kõik saadaval.
-
Tere,tommy17 Väga kasulikku infot saab raamatust `"Üldtreeningu anatoomia"
-
Tere Laukus.Põhiliselt olen minagi kodus trenni teinud kulutuste kokkuhoiu pärast.Enamus invertar on oma tehtud.Viimati valmistasin jalanõud,mille külge on võimalik hantlid kinnitada.Sedasi saan ma väga erinevaid harjutusi jalgadele teha.Lisaks veel puusadele,seljale ja kõhulihastele.Soovitan soetada sangpomme mitmes kaalus.Põhilised asjad on eespool juba pakutud.Soovitan soetada väga kasulikku raamatut "Üldtreeningu anatoomia"
-
Õnnitlused Ott minu poolt ka!!!
-
Müts maha selliste aktiivsetele tegijatele.Väga meeldiv oleks rohkem vaadata selliseid videoid,kus tegemist on kodustes tingimustes tehtud spordivahendid.Mul endal on kodus kogu invertar oma tehtud ja saan kõike harjutusi teha.Soovin edu sulle rennosport!
-
Janar Rückenberg - Team FAST "2016 suvi..."
aivo1359 vastas kasutaja Janar Rückenberg topic Fast Team - Valmistu koos minuga
Tundub,et selg on iseenesest väga kõva trenni saanud (heas mõttes) aga tehnikaga võib niimoodi kriipsu peale tõmmata!Pärast kannatad terve elu. Toores jõud ei ole alati väljapääs.Edu! -
Õnne ja edukaid kordaminekuid edspidiseks!
-
Väga meeldiv on lugeda,et on palju pooldajaid vanema generatsiooni sportlikule harrastamisele.Ise ole ka propageerinud paljusid jõusaalis käimisega.Meeletult hea on pärast trenni olla,kui oma nn. laksu kätte saad.Hämmastavalt on ka mulle pakutud vanust üle kümne aasta vähem.Tänud toetajatele!
-
Kulturism on tervislik elustiil,mis on jõukohane igas vanuses!
-
Taavile antud 5 punkti!Tubli ja igati vääriv oma saavutuste eest!
-
Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu
aivo1359 vastas kasutaja nomam topic Vigastused ja haigused
Peavalud võivad ka madalast pulsist tekkida,kuna ei saa normaalselt hapnikuga varustatud.Kõrge vererõhuga ei soovitata suurte füüsiliste raskustega tegeleda nagu ma olen kuulnud.Need on minu poolsed pakkumised. -
Põhiliselt tarvitan joogiks Värska originaali mineraalvett,millel lasen gaasid välja tulla.Häda pärast olen tarvitanud mõne mahlaga(õuna-,mustsõstra-,kirsimahlaga jne.) maitsestatud vett.
-
Pean mainima,et sellise ideega ehitis on mul juba olemas.Nimelt näitasin seda telesaates "Eesti nokitseb".Vastavalt vajadusele keerates on võimalik teha erinevaid harjutusi.Vajadusel võib lisada mõningaid asju juurde.Selline tunne,et minu idee on järgi tehtud.Võib olla eksin.
-
Õnnesoovid ka minu poolt!
-
Selline risttee on olemas ka Rakveres raudteeülesõidul,kus on tihti segadusi olnud.Aga vastus on tõesti õige.Parem ikka kindluse mõttes küsida.
-
Olen ennegi kirjutanud ,et algajal oleks mõtekam baasharjutusi mõni aeg treenida jõusaalis treeneri juhendusel ja põhiliselt trenažööridega,et organism harjuks.Et vigastusi vältida,alustada väiksemate raskustega.Edasi valida raskus,mida jõuad maksimaalselt kuskil 12 korda tõsta.Sellise kaaluga tuleks tõesti suur rõhk toidule panna.
-
Ei tohi last toidulisanditega ära hellitada.Korralik toitumine ja kõik on korras.
-
Üldiselt peaks pulsikellad olema veekindlad.Sai endale soetatud(2 aastat tagasi) REEBOK´i pulsikell ja olen täiesti rahul.Patakaid olen korra vahetanud.Maksis 1400.- EEk-i.Eks kallimatel ole rohkem funktsioone peal.
-
Kas tühja kõhuga treenimine «põletab» tõepoolest rasva?
aivo1359 vastas kasutaja ROtter topic Uudiste ja artiklite järelkaja
Võib olla jooksmisel või ainult kõhulihaste treenimisel on efekt olemas.Aga jõusaalis mina küll ei poolda tühja kõhuga trenni teha.Pean seda ebanormaalseks.Arvan,et siis kulub trennis rohkem jõujooki või vedelikku.