Jump to content

rommy

Kasutajad
  • Sisu loend

    15
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

rommy

  • Tase
    Algaja
  1. kohupiim

    Hei! Mina söön ühe tuubi kohupiima päevas. Pool pakki hommikul ja pool õhtul. Kohupiima segan tavalise mahlaga(tavaliselt ploomimahl). Mis te arvate, kas kohupiima segamine mahlaga on mõistlik?
  2. massaz

    ??
  3. massaz

    Olen massaa?i teemaga suhteliselt vähe kursis. Äkki valgustate, mida see juurde annab? Kiirendab kuidagi arengut?
  4. Bruce Lee tegeles paljude erinevate võistluskunstidega enne kui ta töötas välja täiesti enda võistluskunsti, milleks on Jeet Kune Do. Tegemist on põhimõtteliselt ameerika kick-boxiga. Miki jutust on see mingil määral tõsi, et kick-boxis läheb jõudu vaja. Tähtis on just kiire ja tugev löök ilma hoogu võtmata. Jeet Kune Do puhul kehtib see sama. Miki jutust see on õige, et WT ehk siis Wing Tsun on ainuke võistluskunst mis on naise poolt leiutatud. Legendi järgi leiutati see jälgides kuidas toonekurg rebasega põllul võitles =) Wing Tsun on kõikidest teistest võitluskunstidest väga erinev. Kui näiteks kick-boxi ja muai thai(tai poks) puhul üritatakse mingil määral vastasele haiget teha, siis wing tsun on mõeldud lihtsalt enda kaitsmiseks. Põhimõtte on selles et kui keegi teeb sulle haiget - võtab mingisse haardesse või mida iganes - et siis WT-d oskav inimene suudab ennast sellest nn haardest vabastada tehes teda ahistavale inimesele väga lühikese aja jooksul suurt valu. jne jne
  5. Üldine kava suveks

    Ootan huviga =)
  6. Üldine kava suveks

    Nu mulle on jäänud nagu kõrva kusagilt, et 1,5-2 korda nädalas ühte lihasgruppi teha oleks esialgu optimaalne. Kui teen ühte lihasgruppi vaid 1x nädalas, siis ma kardan, et erilisi tulemusi ei tule. .. Aeroobne trenn ei ole ju ikka see sama mis ühele lihasgrupile suunatud spetsiifiline treening... Äkki keegi avaldab veel oma arvamust. Väga võimalik on ju et ma eksin =)
  7. Üldine kava suveks

    sain vist aru küll, aga sinu variandi puhul tuleb 3e nädala jooksul 4 korda igat lihasgruppi mitte 3 nagu sa väitsid... Siiski ma ei saanud vastust enda küsimusele, et kui ma teen 3x nädalas jõusaali, iga kord erinevaid lihaseid, kas taastumisaeg ei jää mitte liiga pikaks?
  8. Üldine kava suveks

    ma kipun ka pooldama seda 3ks jagamist, sest siis saab paremini keskenduda kindlatele lihasgruppidele ilma et trenn liiga pikaks läheks. AGA kas kord nädalas ühte lihasgruppi teha mitte liiga vähe ei ole?
  9. Üldine kava suveks

    aga kuidas suhtuda ettepanekusse jõusaal 2e osa asemel 3ks teha? kas on mõtet või mitte?
  10. Üldine kava suveks

    Kui ma jaotan jõusaali 3ks, siis oma selle üldkava järgi saan ühele lihasgrupile vaid kord nädalas teha. Kas sa ei arva, et see on liiga vähe? Ja kuhu sinu variandi puhul kõht läheb? Mul on enda variandi puhul ka veel lahtine, mis ma selle kõhuga teen. Äkki on ta otstarbekas panna hoopis aeroobsele päevale?
  11. Üldine kava suveks

    Kirjeldan kah lühidalt neile kes ei viitsi seda pilti vaadata. Plaanis on jõusaali teha 3el päeval nädalas ning aeroobset trenni samuti 3el päeval. Esmaspäev - aeroobne trenn (jooks, ujumine, jalgpall, rattasõit <--üks nendest ) Teisipäev - jõusaal Kolmapäev - aeroobne trenn Neljapäev - jõusaal Reede - aeroobne trenn Laupäev - jõusaal Pühapäev - puhkus Jõusaali olen jaotanud 2ks. Ülakeha ja alakeha. Kui ühel nädalal teen 2 korda ülakeha, siis järgmine nädal 1 kord(ja vastupidi). Näiteks kui esimesel nädalal on ülakeha jõusaalis esmaspäeval ja laupäeval siis järgmine nädal on ülakeha ainult kolmapäeval. See peaks olema lihaste taastumiseks normaalne? Täpsemaid lihasgruppe mida ja kuidas teen ei ole veel paika pannud. Aeroobset trenni plaanin teha 30 min kuni 1h. Mitte rohkem. Andke siis teada kas selline üldkava on esialgu teie arvates üldist füüsilist seisu parandav? Kas minu kava on enamvähem OK.
  12. Üldine kava suveks

    Pole viimased pool aastat jõudnud eriti trenniga tegeleda ja et teha kaotatud aega tasa olen endale kokku pannud üldise 3e kuu kava. Kava ise on siin: www.killother.net/kava/kava.jpg Kommenteeriga palun. Eesmärk on mul üldiselt oma füüsilist vormi parandada kuna see on hetkel päris nigel.
  13. Aidake metaanipanijatele ära teha!

    olen ka antud kavast väga huvitatud... Akki saab saata selle aadressile rgraha@hot.ee
  14. Protein No. 1 manustamine

    Tänan vastuse eest. Täpsustuseks tahaks veel teada, kui palju peaks 4 spl. kohta glükoosi lisama?
  15. Mismoodi oleks antud toodet kõige õigem tarvitada? Enne trenni? Trenni ajal? Enne sööki või söögi ajal? Hommikul, õhtul? Ootan asjalikke vastuseid!
×