Jump to content

MargoL

Kasutajad
  • Sisu loend

    88
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

-1 Tropp

MargoL

  • Tase
    Värske olija
  1. Kreatiin

    Kreatiini kuuril olles on soovitav piirata vett kehast välja viivate ainete tarbimist, nt. kohvi, alkohol.
  2. "Kaalust alla" TV3- st

    Aga selge on see, et suurel andrusel oli algusest peale kõige suurem võimalus võita, oleks ta ainult natukenegi pingutanud.
  3. Kaalu langetus + kõhulihased trimmi

    Aga ennekõike saavutatakse korralikult välja paistvad kõhulihased ikkagi toitumisega ja aeroobse treeninguga. Kui seal asi paigast ära on, võid sa kõhulihaste harjutusi tegema jäädagi, saad küll korralikud lihased, aga neid pole peki kihi alt lihtsalt näha.
  4. Mulle tundub ka, et äkki sa pingutad natuke üle. Tee aeglasemal pulsil ja rahulikumalt jõuad ka kauem a tulemus tegelikut paremgi, kuna rasvapõletus on kõige parem aeroobses pulsi tsoonis.
  5. Aeroobne treenin

    Enne jõutrenni ei ole mõtet ennast aeroobsega ära väsitada. Enne jõutrenni tuleb toitudes varuda piisavalt energiat siis panustada see trennis raskuste tõstmisse, aktiveerida organism rasvapõletuseks ja alles siis teha järgi aeroobne. Vähemalt mulle tundub nii loogiline ja õige, parandage mind, kui ma nüüd millestki päris valesti aru olen saanud.
  6. Küsimus trenni osas ja peale trenni

    Sellise toitumisega sa küll mingit lihast ei kasvata omale, selle olen küll siit selgeks saanud. Mina näiteks söön praegu palju rohkem kui varem, aga tegeln ka just nimel pekist vabanemisega. Ise ka vahest imestan, kui palju ma söön, aga nii on ette nähtud. Varem sõin lõunal ja õhtul korralikult, aga pekk ikka ainult kogunes. Nüüd söön hommikul, lõunal, enne trenni, õhtul peale trenni ja õhtul enne magama minekut ja ikkagi kaal langeb. Sõltub lihtsalt mida ja kuna süüa. Kasuta otsingut ja loe foorumit, siit saad palju vajalike näpunäiteid.
  7. "Kaalust alla" TV3- st

    Kes siis eilsest saatest lahkus?
  8. Millise menüü peavad koostama taimetoitlased?

    Ma vabandan kui eksin, aga olen aru saanud, et veganite enese arvates on see puulehe söömine just see kõikse loomulikum ja inimesele omasem tegevus. Aga mis kuradipärast neile siis tööstuslikult toodetud vitamiine ja lisandeid süüa kõlbab. Selle teoga tunnistavad ju ise ka, et tegelikult nende organism ikka vajab neid aineid mida nad oma männikoorest kätte ei saa.
  9. Millise menüü peavad koostama taimetoitlased?

    Ma olen selles samas foorumis seda lauset juba kirjutanud ja teen seda veel. Äärmused ei ole kunagi head, kõige alus on tasakaalustatus nii toitumises kui ka kõiges muus. Reeglina on KÕIK äärmused tervisele kahjulikud.
  10. Mida teie kostate toitumiskava peale?

    Minu kass küll joob piima, ja lapsepõlvest mäletan, et meil maal jõid ka kõik kassid piima, piimaköögi ukseees olid kausid rivis, kuhu siis värsket piima valati. Krt, nüüd tuli omal ka värske piima isu peale
  11. Lihaste vähendamine

    ee.... ma ei saa nüüd aru, sellel sinu antud lingil oleval naisel on küll väga ilusad jalad, ülearustest lihastest ei saa siinkohal juttugi olla. Ma lootsin ikka näha mingid pro. kulturistist kollnaist
  12. Talisuplus

    Olen ka korra proovinud seda päris jääuku, erilist naudingut ei saanud. Aga saunast jõkke-tiiki ja lumehange hüppamine on mul lausa igapäevane asi, mulle väga meeldib.
  13. Aeroobne peale trenni?

    Mina teen peale igat jõutrenni 35-45min aeroobset, tavaliselt sõidan ratast, ja mulle sobib nii hästi.
  14. Ja sellele, lugupeetud Hr.Tokko, kas Bonsuna.com viljeleb keelatud ainete manustamise katset või selleks abi osutamist, sellele kihutamist, kaasaaitamist, kallutamist, selle varjamist või selles muul viisil osalemist, peategi Te kohtult õigusliku hinnangu küsima ja alles siis saab kellegilt litsentsi ära võtta. Aga no mis see minu asi on, mul polegi ju litsenti kunagi olnud ja nüüd arvatavasti ei saa ka olema
  15. Jälle siis üks Bonsuna.com`ist ajendatud teema, ja ma ikka pean ka sõna võtma . Minu hinnangul ei propageeri Bonsuna.com dopingainete kasutamist, mina ei ole iial midagi kasutanud ja äärmiselt suure tõenäosusega seda ka ei tee. Loomulikult on reeglid täitmiseks, aga kas härra Tokko ei arva, et kellegilt litsentsi äravõtmiseks peaks reeglitele vastavust hindama ikkagi kohus?
×