Jump to content

kraaner

Kasutajad
  • Sisu loend

    105
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

kraaner

  • Tase
    Kasutaja
  • Sünnipäev 01.02.1990
  1. Universal

    Enne trenni gain fasti 30-40g ja süsikaid. Peale trenni 30g-40 gainfasti ja 5g kreatiini ja süsikaid
  2. Kuna söögiisu väheneb, järelikult ei söö enam niipalju ja sisi imestad kuhu kaal kaob? Loogika küsimus ju. No enne ja peale trenni ei tasu kindlasti suitsu teha... Takistab hapniku transporti ja kättesaadavust.
  3. Mõned küsimused.

    3 päeva siis 3 päeva, selleks see ongi 3päeva kava et 1-2päevaga on üle mõistuse teha niipalju erinevaid lihasgruppe nii suurte seeriate arvuga ühelpäeval. Arengusdt võid unistama jääda, vigastused ületreening need peaks tasu olema. Kui ei sobi vali mõni muu kava , eriti kui oled algaja, võta algajakava ja siis hakka vastavalt "Ronima". No aga võta karbiga töö juurde kaasa, kui muidu ei saa.. Ma olen kindel et paljud kasutavad sellist varianti. Kui ei siis .. No piimatooted, liha, muna, juur.-aedviljad jnjne.. vaata poes pakendipealt koostist ja küll siis leiad omad lemmikud letilt. Tööinimene või ei, eks kõik käivad tööl v koolis ja on hõivatud, Tuleb leida see 10-20 minutit söömiseks. Ei pea ilmtingimata ei pea sa aeroobset tegema , aga see tuleb sulle endale kuhjaga kasuks. Aga enne jõutrenni kindlasti oleks hea kui teed ennast soojaks, jooksu rata v muu vahendiga ja siis erialane soojendus, lõppu venitus.
  4. valgud

    Otsi mõni hea artikkel toidulisandite kohta ja löö emale lauale. Lihtsal kuna ema ei tea nendest midagi , tekib tal valearusaam. Või siis teab ja ei taha lisaväljaminekuid sinu pealt
  5. Millist rasvapõletus söögilisandit soovitate?

    Kõigile kätte saadav?
  6. vöö rasva põletamiseks

    Spordi kampsu ikka juhub higi välja ja ei lase tuult sisse. mitte higistamise eesmärgil.
  7. Millist rasvapõletus söögilisandit soovitate?

    Miks sa nime ei tohi öelda? Mingi letialuse illegaal kraam w? Ütle ikka nimi ka siis mõni spets oskab äkki öelda mis seda tekitab.
  8. Rinna treenimine ilma pingita

    Mida kitsam seda rohkem mõiub triitsepsile. Laiemalt rinnale rohkem.
  9. Taas vormi !!

    Kui sa oma põhimenüüst valku kätte ei saa siis on sul toitumie paigast!! Ja kreatiin - lisavalk paremaltpoolsest otsast! Naljamees.. Kui ei tea ära eksita.
  10. Kaalus juurde võtmine

    Einh, suht arvan et lihtsalt massilisaja söömisega hakkad rasvuma. Et tõelist massi arendada, lihasmassi, nõuab ikka vastavat toitumist, trenni ja tahet.
  11. Rinna treenimine ilma pingita

    Sisemist saab kitsahaardega, ja ülemist peaks pulloveriga saama??Ja minuarust mõiutab ka see kuhu kangi lased. kas kaelalähedale keskosasse v rinna alla!? Aga ootame siiski spetsialiste. Ei ole kindel selles
  12. Söön ma piisavalt?

    Kuna tal on 7toidukorda päevas, ei pea ta igast saama 30-40g saama. Ma arvan et selline menüü peaks enamvähem vajaliku valgu koguse tagama. Kuigi mina lisaks veel 2munavalget hommikueinele, kana/kalkuni sinki päevastele rukitaskutele.
  13. Söön ma piisavalt?

    Jah.. sellest peaks täieti piisama. Mahla võta paar lonksu siis kui banaani ka võtad, muidu läheb süsikaid paljuks.
  14. Söön ma piisavalt?

    Munavalgeid 3-4 munavalget või kohupiima pastat 200g. Viimane söögikord peaks kodujuustust ja piimast piisama. Aa kui muna isu nii suur ja viitsid ühte muna keeta, siis söö munavalge ainult, 3 munakollast päevas on juba palju vist!?
  15. vöö rasva põletamiseks

    selle vöö topid siis nahk seal all ei saa lihtsalt "Hingata". Ega eriti need asjad ei kipu töötama, REKLAAM!
×