Jump to content

kouts

Kasutajad
  • Sisu loend

    21
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

kouts

  • Tase
    Algaja
  1. siiamaani olen treenind 11kuud ja rekord on 90kg ja kehakaal 60kg ja vanust 16,kuid vigastasin kätt ja ei saa enam suurte raskustega treenida,nüüd tüüpiline bodybuilder,muidu olin rinnalt suruja.
  2. Jay Cutler 9 nädalat enne Mr.Olümpiat

    päris heas vormis ,kuid panustan rohkem Markus Rühlile
  3. Rinnalt surmine ei arene

    mõned soovitavad siin sulle treenerit, aga seda pole alati vaja.ma olen ka 16.a jõukas olen käinud 9kuu algas,rinnalt lükkan 85kg ja kaal 59kg ja mitte ühtegi treenerit,aga samas peab alati vaatama sinu treeningu puhtsust, proovi rohkem raskemat raskustega teha siis lihas harjub raskustega.
  4. kui võistluste ajal juua üks hustler kas see kuulub ka dopingu alla???? ma olen 16 ja lükkan hetkel 82.5kg kehakaal 59kg treenind olen ,9kuu algas. Kas sellega juba tasuks võistlema minna, või ootaks eesti meistrivõistlusi lamades surumises mis toimuvad Sauel.
  5. kui palju kaalusid??????
  6. ma olen hetkel natuke üle 8kuu treeninud algusest, augistiks peaks nii 90tulema ja kaal püsib ikka 60ringis ma loodan, äkki tasuks juba rinnalt surumis võistlusele minna.mis võistlusi ja kus korraldatakse?????kus 16 aastaselt saaks ka võistlema minna. kõigil ma vaatan on 16 aastaselt kaal üleval ja loomulikult lükkavad siis üle 100kg, aga omas kaalus olen tubli surumises.
  7. mina sammuti, ilma ühegi massilisajata ja abivahendeid kasutamata.ja surun ikka selg korralikult maas, mitte nagu mõni ajab selja hästi üles ja paneb suured raskused ja lükkab rinnalt 10cm kõrgusele.
  8. selline küsimus oleks, et palju olete teie 16 aastaselt rinnalt surunud???? minu rekord on täna 77,5 ja kolmapäeval peaks 80kg tulema, kaal 60kg.
  9. randmepaelad

    küsimus, et kust saab osta randmepaelu mis hästi kõvad, mul randmed nõrgaks muutunud sest teen suurte raskustega. siin poes ainult randmekindad randmetugevdsustega. aga mul ainult vaja randmetugevdajaid?
  10. randmepaelad

    no ma treenin neid piisavalt , aga lihtsalt veits nõrgemad kuna suurete raskustega pole niipalju harjunud.
  11. randmepaelad

    küsimus, et kust saab osta randmepaelu mis hästi kõvad, mul randmed nõrgaks muutunud sest teen suurte raskustega.
  12. Kuidas kaalu tõsta?

    täpselt 43 või 45g ja nad sisldavad 25g, ise ka sõbraga süües imestesin et nendes nii palju on valku. Tavaliselt on kohukestes 9-14g valku.
  13. Kuidas kaalu tõsta?

    poodides. igas poes peaaegu. Nad on oranži ja pruuni ümbrisega.
  14. Kuidas kaalu tõsta?

    vastupidi ma söön küllaga valgurikkaid toit. Kana,kohukesed,piim ,juust jne. Enne trenni söön 3-4 karumsi kohukest. trennis olen 2tundi. Kaal ikka väike. olgugi et lihased koguaeg suurenevad. ja keha läheb sammuti suuremaks?
  15. Kuidas kaalu tõsta?

    mina soovitaks enne trenni süüa 3-4 karumsi kohukest kus on sees 25g valku.Ja üldse kas sa valgurikkaid toite sööd.Kodujuust ;kohupiim; kohukesed; piim; Juust ja muidugi valgupulber.
×