Jump to content

sprotid õlis

Kasutajad
  • Sisu loend

    14
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

sprotid õlis

  • Tase
    Algaja
  1. Võidusamba juures sai pilti teha musklis Ramboga?

    Ma ei tea, kas keegi on selle lingi juba siia postitanud aga kui ei, siis võiks Kalmus sellises projektis huvi pärast osaleda ja USA peerudele kohta kätte näidata! http://www.dukeisback.com/
  2. Alkohol

    Kalorite kohapealt on viin vist tõesti mõistlikum. See peaks olema ka kehale kõige kergemini lagundatav.
  3. Swim MP3 kas osta?

    Äkki saab nii, et paned pükste taha ja siis lähevad selja pealt ning pea külge nagu nsiin näidatud. http://www.swimman.com/howtowear.html The Apple iPod Shuffle Gen2 Waterproofed by SWIMMAN, Inc. has an integrated aluminum clip which the majority of our customers are clipping to the back of their head on their goggle strap. Others are clipping it to the back of the waistband of their swimming trunks, and some of the women are clipping them on their straps or front of their suits. The SWIMMAN Waterproof Headset II has long enough cables to reach your waistband. If you decide to clip the Shuffle to your goggle strap, we suggest loosely bunching up the excess cables and tucking them under your goggle strap and/or swim cap if you wear one. This works very well and keeps the Headset cables out of your way. Just be sure not to crimp them, as this could damage the cabling.
  4. Ennusta EKV 2007 tulemusi ja võida!

    noored ja juuniorid: 1. Eiko Rapur
  5. Jalgade treeningu Tähtus ?

    Ma arvan, et igaüks teeb ise oma valikud ja teemaalgatajal ei tasuks põdeda teiste pärast. Pealegi on trenni eesmärk inimestel erinev. Kui inimene tahab rinna ja käelihaseid siis jumala eest andku tuld. Minu lihas sellest ei kasva ega jää vähemaks.
  6. VAADAKE PILTE!

    Vabandan, kui kedagi närvi ajasin. Ei mõelnud midagi halba oma küsimusega.
  7. VAADAKE PILTE!

    Pane 1 pilt uuest naeratusest ka
  8. vitamiinid

    Üldiselt vitamiinid sellisel kujul on väga viletsasti omastatavad kehale. Samuti on mõttetu ja võibolla ka kahjulik(natukene) süüa multivitamiine. Las arst määrab täpselt, mis vitamiine sul vaja on. Niisama multikaid sisse vuhkida ei ole erilist mõtet.
  9. Kindad

    Lõpetage see kuradi loll jutt ära, et kindaid kasutavad mingid memmekad! Peab ikka väga sitt mees olema, et kinnaste kasutamine su mehelikust juba ohustab. Ise kasutan randmetugevdustega kindaid ja väga sobib mulle. Kõvasti parem haare ja kuna mingiks elektrikuks ei kavatsegi saada, siis ei ole mulle liivapaberkäsi vaja.
  10. Kõht on ette kasvanud.

    Endal sama mure. Peale seda kui tõsiselt sööma hakkasin on kõht kuidagi välja veninud. Rasva% on väike ja kõhulihased ka tugevad. Magu on lihtsalt nii suureks veninud.
  11. 100% whey gold standar maitsed !?

    Olen söönud maasikat ja rocky road. See viimane neist on super. See on ka nagu shokolaadi maitsega.
  12. Trauben Zucer

    Rakveres saab seda Spordihoones, 15.- pool kilo.
  13. võrdlus No1 ja 100% Whey Gold Standard

    100% Whey Gold Standard`st paremat ei oskaks tahtagi. No on jahu võrreldes sellega.
  14. Mr.Mesi 25 juubel

    Mesi on kõva mees, palju õnne !
×