Jump to content

kristen106

Kasutajad
  • Sisu loend

    103
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

kristen106

  • Tase
    Kasutaja
  1. Megahea ja väherasvane pizza

    Kuna siin juba tuldi lagedale omapärase pitsa ideega siis tegin ka ise eksperimendi. Tegin rukkipitsat Koostis: rukkijahu 1 tass (triiki täis) kiirkaerahelbed pool tassi pool teelusikat küpsetuspulbrit 150g kodujuustu (mikserdasin peeneks) 3 muna 300gr hakitud kana paprika tomat veidi mineraliseeritud soola 10 % juku juustu ning ka veel teist rasvasemat juustu sai juurde pandud kuna jukupoiss sai otsa Pilt siis mu huvitavast vaimusünnitisest http://fotoalbum.ee/photos/fenderstratc/64446369
  2. kuidas mõjub selline asi nagu alkoholivaba õlu või siis need mis käivad sama katekooria alla aint et sisaldus on 0.5% . Olen väga pikalt tervise jamadega võidelnud ning sellele väga lõppu ei paista (meie meditsiini auklikku süsteemi silmas pidades) ning olen kah võib öelda täiskarsklane aint et joon seda alkoholivabat õlut. Tarbin seda igapäevaselt. Teoreetiliselt peaks see olema igati hea kuna sealt saab vitamiine kuid jääks ootama teie proffessionaalset arvamust
  3. Õlaprobleemid

    Eks siis ütlen talle et läheks spordiarstile. Ma ise kah muud võimalust ei näinud kuid ta tahtis saada nö toetavat arvamust kuna teab et ma siin foorumis oma spordi alaseid teadmisi ning nõuandeid olen kogunud. Tänud
  4. Õlaprobleemid

    Nimelt mu emal pikemat aega juba probleem ja sooviks nõuandeid, harjutusi jne, et asja lahendada. Probleem aga järgmine: nimelt 2001 aastal läks ujudes õlg liigesest välja ning hiljem on seda 9 aasta jooksul juhtunud ikka oma tosin korda kui õlg liigesest välja käib. Enamasti juhtub seda tahapoole sirutades näiteks: käega autos üritades tagaistmel käekotile ligipääseda. Samas on ka unepealt korduvalt välja käinud ning ükskord tuli sellepärast välja et keegi aitas teda käest kinni hoides püsti. Ammusest ajast oli ka üks ränk kukkumine aastal 1992 kui sai mööda selga end trepist alla liueldud, kuid toona ei tulnud õlg välja. On ka käidud spordi arsti juures, kes soovitas teha lihaseid tugevdavaid harjutusi kuid see on nüüd soiku jäänud ning ei mäleta mis harjutused need olid. igasugune abi on teretulnud.
  5. Võida personaalne treening koos Marek Kalmusega!!!

    geniaalne idee. Kui iga eestlane teeks ühe kõne siis oleks bonsuna vast püsti rikas
  6. Kurgumandlid

    Mnu isiklik soovitus on väiksemagi mandli põletiku korral need ära lõigata. Mul lõigati need üle poole aasta tagasi välja (pika hilinemisega kuna arstid ei osanud leida põhjust mu 3 aastat kestnud palavikule) ja võin öelda omast kogemusest et see võib ikka väga palju kurja teha. Mul on siiamaani palavik ning kehv enesetunne ja ka ägedad liigesevaegused. Kogenud kirurg kes mul need ära lõikas (dr solovjof) nimetas neid mürgisteks mädakottideks mida meie kliimas pole inimesel absoluutselt vaja ning juba esimeste probleemide ilmnemisel tuleks need kohe ära lõigata.
  7. Jooksmine

    Endale meeldib joosta üksi ja vaikuses. Kõige meeldivam on mõnusa talve ilmaga teha metsa jooksu kus lumi mõnusalt krõbiseb jalge all ja õhk tundub ka kuidagi karske. Muidugi kui liiga külm on siis on paha. Üks huvitav erinevus teiste postitajadega on see et ma tegelen muusikaga tõsisemalt ja ma ei saa muusikaga joosta mitte kuidagi sest ma kipun langema muusikaga rütmi ja see ajab mu jooksu rütmi sassi.
  8. Üllatus neile, kes soovivad kaalust alla võtta

    Kuna sellise positiivse kommentaari andis HR VEND VÄHK isiklikult siis tahaks su käest küsida milles see mõju nigu täpsemalt seisneb? Sain tootekirjeldusele pihta küll, et aitab cheetimisel, kuid kui tuua igapäeva elust mingi näide, siis kui palju see toode ka päriselt aitab?
  9. L-karnitiin

    selge
  10. L-karnitiin

    katkend L-karnitiini uuringu tekstist: Olemasolevatel andmetel on karnitiini manustamine terve inimese keha koostise ja kehalise töövõime mõjutamise seisukohast kasutu, kuid õnneks ei kaasne sellega ka terviseriske. Kui väidetakse et keha koostise muutmise osas on ta kasutu, siis võiks ju lihtsa loogika põhjal eeldada et ta kasutegur puudub ka südame juures. Kui keegi seletaks ära mulle et südameni jõuab toime aine teistmoodi ja mõjub kaa, siis võtan oma seisukoha tagasi.
  11. L-karnitiin

    kui nüüd rääkida pidevalt selle toimaine soetamisest omale siis oleks soodsam tellida toitumis kava. Seda kava saab ju hiljem kaa enda jaoks kasutada tehes ise mõningaid modifikatsioone. just vaatasin välja L-carnitin ampullid mis on üsna kallid maksavad 580kr ja saad kasutada 21 päeva eeldusel et kulub 1 ampull päevas. Toitumis kava (500kr) saad aga kasutada vägagi pikka aega, tehes vbl ainult mõningaid koguselisi muudatusi ja selle mõju pole vaja teadlastel uurida vaid on siililegi selge. muidugi tõin need näited üsnagi radikaalsed nii et joogijanuks üks fatburner juua pole nigu rahakotile suureks piinaks kuigi vesi on ikkagi odavam.
  12. Küsimus kõigile

    kusjuures lugesin kunagi ühest algaja teejuhi õpikust (koostaja Lars Thool :Treening tervele kehale) ja seal oli üks lihtsalt meelde jäetav soovitus et tuleks juua iga 10 minuti tagant paar suurt lonksu vett kuna nii pidi enam vähem normaalne veebilanss kehas säilima.
  13. nimelt probleem selline: olin väga pikka aega mandli põletikus pluss veel olid vähesed adenoidid. Arstid ei suutnud kindlaks seda teha ja ma olin 3 aastat kogu aeg palavikus 37-37.2 see viis mu enesetunnet alla ja keskendumis võimet (rääkimatta füüsisest) nüüd aga on saanud 3 kuud mööda lõikusest ning pärast lõikust läbisin antibiootikumi kuuri ja palavik ei langenud ikkagist. hakkasin uuesti sportima (5 korda nädalas jõutrenn ning 6 korda nädalas hommikuti 1 tund jooksu) ning olin saanud juba 3 nädalat ilma palavikuta elatud ja järsku tuleb välja et parem põlv õrnalt on valulik ja on uuesti palavik (37) trenni perioodi on olnud mul umbes 1,5 kuud ja põlved ei valutanud üldse, arst veel ütles et kui liigesed valutavad siis võib olla mingi reuma(muud organid ja sellega seotud asjad on juba kontrollitud kõik) aga siin kohal ongi küsimus et kas reuma võib hiljem kaa lambist välja lüüa? Joostes ma hoian väga oma põlvi, teen liigesed korralikult soojaks ja jooksen nö päkkade peal et vetruks paremini ja ei oleks põlvedel suurt koormust. Trennis kasutan väikseid raskusi nii et kangi trenn kohe kindlasti ei saa olla mõjuteguriks. Paluks veel et kommenteeriksite seda missugune võiks olla reuma ravi?
  14. Küsimus kõigile

    põhimõtteliselt peaks olema süsivesikud nö aju kütuseks, aga kui on kõva trenn ja oled oma varud tühjendanud siis küllap sellest ka nõrgenenud mõttejõud. Joo korralik sheik peale trennni(valgud/süsikad), ära tee liiga pikalt trenni ning umbes tund aega peale sheigi joomist korralik söömaaeg kaa ning peakski kõik normis olema. Kordasin küll eelnevat postitust et viga võib toitumises olla aga rääkisin selle võrra ka veidi rohkem
  15. Mitu treeningut päevas.

    Isiklikult ma mõtlesin selle 2 trenniga päevas teha nii et võtan 2 erinevat lihast ette mis üksteisest otseselt ei sõltu ja nii saaksin neid individuaalselt suure pühendumusega treenida.(jälgides et treeningu aeg oleks lühike ja konkreetne). Kui sa selle peale ka mulle kinnitad et ei ole mõtet, siis minu jaoks on see teema loetud ja lukus tänud!
×