Jump to content

robert27

Kasutajad
  • Sisu loend

    27
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by robert27


  1. Lihaste valusaks muutumine pärast treeningut kui ka pärast füüsilist tööd on tingitud sellest, et lihased pole koormusega harjunud. Lihasevalu tugevus kasvab 1-2 päeva jooksul pärast koormust, kestab 1-2 päeva ja möödub enamasti 5 päevaga. Paistetus on tingitud lihasrakkude kahjustumisest ja sellega kaasnevatest põletikulistest protsessidest. Võid kasutada põletikuvastaseid vahendeid.

    Suur aitäh Oldman, et andsid probleemile vastuse, nüüd on see kadunud

    suured tänud :P


  2. Tervist, loodan et ehk oskad mind palun aidata. Probleem on selline, et tegin rasket tööd paar päeva tagasi ja juba 2 päeva on rind valus olnud(umbes samasugune valu nagu lihasvalu peale treeningut järgmisel päeval), kuid valu ära ei lähe ja rind on võimsalt paistes nagu oleks naise rind. oskad äkki õelda mida teha, või kaob see ise aja mõõdudes?

    ette tänades, Robert


  3. tervist, et sis küsiksin lihtsalt mitu seeriat ja kui palju kordusi teete kui lihast kasvatate?, milliste seeriatega oleks teie arust kõige tõhusam lihast pumbata? Ise käin 2-st aaastat jõusaalis ja olen juba mõnda aega proteiini ka tarvitanud.

    mul on kõik normis ja isegi rohkemgi, lihtsalt huvitab kuidas teie teete ;)


  4. tervist, et sis küsiksin lihtsalt mitu seeriat ja kui palju kordusi teete kui lihast kasvatate?, milliste seeriatega oleks teie arust kõige tõhusam lihast pumbata? Ise käin 2-st aaastat jõusaalis ja olen juba mõnda aega proteiini ka tarvitanud.


  5. mina sain enda kõhulihased kõigepealt tavaliste kõhulihastega korda, tehes mingi 5x45 kõhulihaseid, sis märkasin et oleks vaja alumiste ja külgmiste lihaste välimust ka parandada ningi tegin kaldpingil kõhulihaseid(ringe), lisaraskusega, ning kere täiesti üles välja ei tõmba.Võiksid teha ka tavalisi kõhulihaseid nii et jalad on kehast kõrgemal(90-ne kraadine nurk jalgadel). Garanteerin et tuleb ülihea tulemus! :ph34r: ..kuid eks sa ise proovi kuidas sulle sobib :P


  6. Kui tahad suuremat rõhku panna siis suurenda natukene koormust, ehk hakka kasutama suuremaid raskusi või lisa mõni seeria juurde.

    Samuti vaata üle oma tehnika. Sageli tuleb nii välja, et saaks lihase palju paremini läbi koormatud kui raskusi veidi vähendada kuid teha see-eest harjutus puhtamalt.

    Proovi ka varieerida harjutuse tüüpi, nagu surumist võid teha erinevate kalletega, võid sa suruda ka erinevate kätepositsioonidega. Ehk haara kangi vahest natuke laiemalt, vahest veidi kitsamalt. Nii saavad rinnalihased kenasti vatti.

    Ning muuda kava iga paari kuu tagant. Kui oled näiteks 2 aastat ainult surunud siis on viimane aeg see harjutus mõneks ajaks tagaplaanile jätta ja hoopis mõni teine baasharjutus põhikavva panna.

    Nagu mainitud siis kordusevahemik võiks jääda sinna 8-12 vahele. Kuid ära unusta, et loeb ikkagi lihase pinge all olemise aeg mitte kordused. Seega see 8-12 kehtib siis kui iga kordus on korralik - nii kuskil 4-6 sekki võiks see üks kordus olla.

    suured tänud heade soovituste eest :rolleyes:

×