Jump to content

cows

Kasutajad
  • Sisu loend

133
  • Liitus

• Viimati külastanud

Koik cows postitused

1. Pronkskuju

Keda kotib see sõdur,lasku õhku see või viigu venemaale vms Ise viiks selle heameelega emexisse
  2. Talvine aeroobne

Mulle meeldib seda rolleriga teha
  3. RevalSport

Selline asi on rõve ja ajab närvi Sellised vennad tuleks metsa viia
  4. Valusad videod

Vääga valusad
  5. Valusad videod

Jõhker
  6. Ronnie Coleman The Unbelievable!

Tema suguseid on vähe ja see tekitabgi inimestes seda et nad arvavad et suured lihased on koledad,aga arvan et kui sina oleks selline siis oleks sa rahul selliste lihastega (aga nagu ma aru saan sulle meeldivad "väiksed lihased") igalühel muidugi oma arvamus ja selle vastu ei saa
  7. Suitsetamine lihtsalt ei sobi kokku jõusaaliga (see on minuarvamus) Aga vaevalt et ta just lihase kasvu kinni hoiab aga sa jõuad lihtsalt vähem Ise jätsin suitsetamise maha kui jõusaali hakkasin tõsiselt võtma,ja ütlen kõigile ilma suitsuta on hirmus hea olla Algul kui sutsetamise maha jätsin siis sõin kah nagu loom,aga teatud aja mõõdudes see kaob nagu nikotiininälg Aga ja suits on mõtetu !!!!
  8. RevalSport

Mis siis juhtus et enam sinna minna ei taha?
  9. oht kasvuga

Kust sa sellist asja kuulnud oled? Puhas bullshit ärge kuulake mida ta räägib
  10. oht kasvuga

Arvatavasti jääks siis ka ju lihtste kasv kinni Ja ma ei usu et see nii on sest osad inimesed saavad samapalju valku toidust kätte ja siis peaksid nad vist kah mitte kasvama
  11. PARIM JÕUTÕMBE VIDEO

Mulle ütleb sama
  12. Kõige seksikam mees Eestis???

Nagu sinu nime järgi välja lugeda saab aru et sa oled ise selline nagu need eesti ehtsad geid:D(ilusas,armsad,nunnud,targad)
  13. haigus

Kuna oleks soovitatav peale haigust jälle trenni minna? Ette tänades
  14. haigus

Pläääd nädal kuni kaks ei kannataks küll eemal olla trennist :S 4 päeva vahele jäänud ja juba mõtlen kuidas saaks homme trenni
  15. haigus

Ega jah mul on sama,nohu on suur,kõha kah ja siis vahepeal lõõb palaviku kah üles Aga jah pea on nagu eriti tuim ja sellises olekus ei jõuaksgi trenni teha
  16. kava

Tõõriistad---->treeningkavad,sealt leiad loodetavasti omale parema kava
  17. Kreatiini tarvitamine

Kas sa alustad kreatiini võtmist võid oled seda ennem kah tarbinud?!Eriti ei saanud sust aru
  18. haigus

Arvatavasti gripp
  19. haigus

4-jas päev :Skuigi tavaliselt on olnud minupuhul nii et 1-2 päeva max ja terve
  20. haigus

Gripp vms..Palavik tuleb,siis kaob päevaks,jälle tuleb tagasi jne:S vaevalt et see toidulisanditest tulnud
  21. haigus

KAs haiguse ajal tohib toidulisandeid ikka võtta?asi selles et ma haige ja ei taha kohe ültse kuidagi tervemaks saada,ja nüüd peangi otsima asju mis aeglustavad paranemist
  22. Jalad pärast BP valusad.......

Kui sa iga nädal 1x teed jalgadele trenni siis ei tohiks lihased valusad olla,aga kui pikem vahe jääb sisse ja teed jalgu siis ongi nad valusad:DEsimene päev on valus,teine päev veelgi valusam ja kolmandal päeval hakkab valu enamvähem kaduma Minul on vähemalt nii olnud jalatrennidega
  23. seksikad

Loogiline,et ei ole
  24. haigus

Tänud