Jump to content

cows

Kasutajad
  • Sisu loend

    133
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

cows

  • Tase
    Kasutaja
  1. Surumiskava Kaidolt

    Tere Kaido! Kui oleks võimalik Sooviks ka seda edasijõudnute kava, trenni teen 4x nädalas. Meil: kristjan177@hotmail.com Ette tänades
  2. siin olid ainult mingid protsendid ja need ei ütle mulle tõesti midagi. Sorry vbl ma tõesti liiga lolll
  3. Kui aus olla siis ma ei saanud siit lehelt ikka teada mis peaks olema pulsisagedus treeningul et tervisele liiga ei teeks,äkki keegi targem oskab mulle seda õelda?
  4. pulss

    Sai kaa nüüd pullss ära möödetud, treeningu ajal oli keskmine umebes 100-130 vahepeal. Vahetult peale kangi surumist lõi pulss 220 peale on see norm ? Enne treeningut kõikus ta umbes 70-90 vahepeal , oskab keegi targem õelda on see normaalne?
  5. joomine trenni ajal, kas ja kui palju?

    Mitu korda nädalas targemad inimesed saunas soovitavad käiia siis ? endale meeldib küll peale igat trenni veits aega lavapeal istuda, aga ei ole see tõesti siis tervisele hea? Vee kohapealt endal läheb ka mingi liiter kindlasti aga oleneb muidugi ka trennist.Kui janu on siis ikka joon vett
  6. YouTube videod

    http://www.youtube.com/watch?v=bF55PvI3e8o...layer_embedded#
  7. Parim massilisaja

    minuarust kaa massilisajad mõttetud,olen ise kasutanud ja mingit massi nendega küll nüüd saavutanud pole
  8. Aidake!!!!!Ei oska midagi teha..!!!

    Seda mõtlesin minagi aga noh igaljuhul tuli tal see küllatki hästi välja peaaegu oleks teeninud omale tasuta lõuna äkkki ?:D:D
  9. Aidake!!!!!Ei oska midagi teha..!!!

    Mina ei saaa aru,ma söön päevas ikka vägapalju ei jõuakski neid kordasid kirja panna,üldiselt söön lihatooteid ja kartuleid,ühesõnaga korralike praade :DPiima ja munatooteid söön kaa ikka vägapalju + kohupiima jne . Aga ülekaalus pole kuidagi ega midagi ja trennis kaa areng on normaalne isegi rahule olen jäänud arenguga seda tahangi teada et mis see ongi korralik toitumine kui sööd niipalju kui tahad ja tervislikke sööke? ma lihtsalt ei suudaks mingi päevas kõigelt 3 söögikorda teha :Smulle ongi see arusaamatuks jäänud,et kui tahad massi saada siis sööd palju võimalik ja kui kaalu alandada siis pead nendest söögikordadest ja asjadest kinni hoidma?
  10. Alaselg ei luba trenni teha

    mul on samamooodi jama alaseljaga,vahest valutab ikka päris nobedalt ja kui trennis seljapäev on ja alaseljaharjutused saavad tehtud siis jällegi paariks päevaks kõik okei huvitav kas see võib olla sellest tingitud et liiga vähe on alaselga treenitud vms ? kuigi viimaselajal olen päris palju alaselga tegema hakanud oskab äkki keegi õelda millest see võib olla tingitud?
  11. Liigesed teevad valu

    Niisiis viimaselajal on tekinud liigestega probleeme varem nagu kui oli probleeme siis oli ainult põlvedega,viimaselajal aga vastupidi,et õlad ja küünarnukid kipuvad valu tegema ja ragistama Äkki keegi kellel on samasugune probleem olnud v midagi oskab miskit soovitada,kuna niimooodi kaa ikka ei saa elada Siin on olnud kaa sihukesi teemasi,aga mina pole neist veel nendest teemadest abi leidnud Jään ootama vastuseid Ette tänades!
  12. Odav valk

    Seda külll,minuarust kaa ega need massilisajad nüüd midagi head küll pole,vähemalt endal sihuke mulje jäänud Aga see valk mis eelnevalt siin teemad oli see 185 kr see kah kuidagi maru imelik v mis ?
  13. Odav valk

    'Seljuhul jääb see toode küll väheke lahjaks vist sellepärast ta nii odav ongi
  14. Odav valk

    http://www.powerman.ee/index.php?go=produc...&act_pr=297 Või siis see huvitav kas need ikka erinevad asjad või lihtsalt üks massilisajaks tembeltatud ja teine valguks,kuigi üksja sama asi
  15. Odav valk

    Huvitav miis see endast kujutab http://www.powerman.ee/index.php?go=produc...&act_pr=297 Tundub kah igati soodne oskab keegi õelda selle toote kohta midagi ?
×