Jump to content

hannest

Kasutajad
  • Sisu loend

    13
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

hannest

  • Tase
    Algaja
  1. Mis on nn kuivatamine?

    no ok- häid tulemusi siis lihtsalt silmale vaadates
  2. Mis on nn kuivatamine?

    Ma pole küll kunagi tahtlikult ennast kuivatanud, aga suvel pidin tänu traumale 10 päeva haiglas olema ja esimesel 7 päeval oli pidevalt 38c palavik ja söögiisu ei olnud absoluutselt ja seega ma ka midagi erilist ei söönud ega joonud. Tuju oli ka üldiselt suht sitt, aga mind rõõmustas pilt, mida nägin haigla vannitoa peeglist. 7 päeva nälgimist tegid oma töö ja tõesti vorm oli ikka palju kuivem ja reljeefsem, kui tavaliselt. Mine või lavale! .......ratastooliga muidugi raske. Ühesõnaga 7 päeva nälgimisega on võimalik väga häid ja kiireid tulemusi saada.
  3. JÄRGMISE PÄEVA KÜSIMUS?

    Tagelikult on nii, et miski pole jääv ega igavene ja see ei tule sellest, et me ei julge teadmatust tunnistada vaid sellest, et füüsika väidab nii. Lihtsalt mastaabid on nii suured, et tunduvad lõpmatuse lähedal. Mis konkreetselt meisse puutub, siis on tõestatud, et maakeral sureb elu välja (ja selle läbi planeet "puhastub")keskmiselt iga 27 miljoni aasta järel(erinevad loetlematud põhjused universumis). Järgmise 27 mlj täitumiseni on aega............."kõigest" 2 mlj aastat.
  4. treenitud reied

    Ei.....Eesti keskmine ilustüdruk. Pole viga midagi, päris hea....seksuaalne, aga ma ei saa aru, kust need reied sul nii treenitud siis on? Kuigi ma arvan, et sa tead ise väga hästi milline sa välja näed ja siit nii tähelepanu otsida on ka mõttetu.
  5. VAADAKE PILTE!

    Imre Vähi on vist tõesti natuke edevam, kui keskmine eestlene(mina). Aga on ju põhjust ka. Kui Imre solvumine tuli ainult sellest teemast, siis ma seda ei mõista. Ta peaks ju teadma, et kuulsusel(seda ta ju taotleb) on ka teine pool. Aga see Tokko käitumine on küll idiootlik. PS: Kas keegi viitsiks teha algatuse talle umbusalduse avalduseks, et ******* tagasi astuks?
  6. Kas me oleme üksi siin Universumis?

    Sulle jääb kitsaks või?
  7. Noh need "lihtsalt ei sobi" ja "suitsetaja teab kulturismist samapalju nagu kits kinokuulutusest" arvamused võiks endale jätta, kui põhjendust taga ei ole. Ma ka ei oska põhjendada, miks ta hea võiks olla, aga olgem tolerantsemad.
  8. Ise olen kahjuks suitsetaja. Muidugi ma ei tea, et mis oleks, kui ma ei suitsetaks, aga siiamaani küll ei ole kasvus mingeid häireid näinud. Kuu ajaga kasvas kehakaal 72->76kg. Tunnistan - maratoni joosta ei jõuaks. Söögiisuga on vist individuaalne lugu. Sellest aastast hakkasin jälle jõusaalis käima(aasta pausi) ja enne seda tõesti sõin suht vähe....polnud ise liccalt. Aga pärast trenniskäimise algust söön 6x päevas ja ikka on koguaeg kõht tühi. Eakaaslastega võrreldes ennast kõhnemaks ei pea (180cm/76kg/käsivars 41cm jne), aga vb olen ekto- ja mesomorfi vahepealse kehatüübiga, et söömisest rasva eriti ei lähe. Muidu vist kui suitsetamise maha jätad, siis hakkad igavusest sööma - lihtsalt psühholoogiline jama, millest mees vabalt üle peaks saama
  9. Jobusid rohkem kui rubla eest!

    Mõnel on käsivars sama jäme, nagu rindkere. Eitea, kui palju neil kätes siis jõudu ka on? Keha proportsioon on rikutud ja lihaste "kuivusest" on ka asi väga kaugel - sisuliselt ei saagi neid ju kulturistideks nimetada.
  10. Iga lihasgrupp 3 korda nädalas.

    Ma olen ka siin lugenud kõvasti ja see rauatõstmise ala on selline loll asi, et keegi sulle midagi vastata ei oska ja kõik taandub lõpuks "see on individuaalne" peale. Ise teen 48...72h vahedega ühte lihast e. 2-3x nädalas. Mul nats loll lugu see, et trenni kahele päevale tükeldada ei taha ja siis tuleb trenni pikkuseks 2,5h ja sellega siis teen kõik lihased läbi(ok, mõned jäävad päris ära). Mida arvata 1x nädalas ühe lihase treenimisest? Progress vist liiga aeglane?
  11. Kas me oleme üksi siin Universumis?

    Üllatus üllatus, aga ma ka ei tea, kas me oleme üksi või ei ole. Teadlik elu pidi olema universumis pigem harv erand, kui reegel. Aga sisuliselt on nii, et kõrgema arengutasemega eluvormid vähem arenenutele ohtu ei valmista. Niiet kui kusagil on keegi lollim, siis ta ei oska/saa siia tulla, samas keegi targem uurib meid(meie teadmata kasvõi), kui lollikesi, mitte ei hakka lambist ära hävitama.
×