Jump to content

xzx

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

xzx

  • Tase
    Vaatleja
  1. Liigne ärevus

    Kaua neid AD üldse sööma peab ja kas aitab ka ?
  2. Liigne ärevus

    No põhiline ongi,et sattusin suvel selle jamaga haiglasse,hakkas lambist paha,pea tohutult käis ringi,surve peas,süda paha.Jõudsin siis paaniliselt autoga haiglasse kihutada,seal kohe pandi aparaadid külge,et järksu sydamega midagi,EKG täiesti korras,sel hetkel aint oli vererõhk 180/110 ja pulss tagus 105.Söödeti siis diazepaami ja metropolooni sisse tõmbas 1h kõik normi ja pandi diagnoosiks paanikahäire.Tol hetkel ma sellest aru ei saanud midagi,et mis jama naad siia kirjutavad, oli hea olla ja kõik. Nüüd talvel ,aga on tekkinud sellised uued huvitavad probleemid ja nagu süveneks kõik...
  3. Liigne ärevus

    Njah seda ütles arstki kuid väitis veel,et se ilma ravita üle lähe vaid süveneb ja kurnab organismi.Pidavat ajukeemia sassis olema,et seline asi tuleb aastate pikkusest labiilsest närvisüsteemist ja pingetest.Lugesin natuke netist ka sellekohta ja arvamusi nii palju erinevaid ,mõtlesin,et küsin ka spordi seltskonnast arvamust kuna ise ka suht spordi peal pidevalt.
  4. Liigne ärevus

    Tere! Mul tekkinud mingi jama,et enne trenni tekkib liigne ärevus ja olen hakanud suuri koormusi vältima,nagu süda hakkab tohutult kiiresti ja tugevalt tööle iga väiksemagi pingutuse korral.Sellest tingituna tekkib hirmu tunne ja natsa nagu õhupuudus ja pearinglus.Vahel on ka nii,et ei saa enne 4 magama süda taob lihtsalt lambist 80 min.Perearst lasi teha ekg se oli täiesti korras ja pani diagnoosiks ärevushäire ning soovitas antidepresante sööma hakata.Ei tahaks nagu niisama ka igast keemiat sisse süüa ehk oskab keegi mingit head nõu anda või on kogemusi olnud??
×