Jump to content

Lible

Kasutajad
  • Sisu loend

    26
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Lible

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 08.06.1986
  1. see on selge et kava muutus teatud aja tagant on kasulik .. aga !! kuulsin et ka selline kava muutus tuleks kasu et kui rinda teha kava järgi surumine, kaldpind, lendamine.. et siis mingi aja tagant muuta ka nende järjekorda et siis lendamine, kaldpind ja surumine .. kui te nüüd mõttest aru saite .. on sellel mõtet ja kui on siis kas seda tuleks sama tihti vahetama hakata kui tava kava !! täname vastuste eest .. !!
  2. küsimus

    ärge rammige teemast mööda suva need jalad .. ma saan baasharjutustega oma jalad kül niipalju vormis hoitud et need ei ole makaroonid .. ma väidan et ma teen jala päeval baasharjutusi aga ei tee mingeid erilisi nagu "eesel" jne ja see toob põhi lihased jalgadel välja mida veel tahta .. !! ja teema oli selles kas mõte tuua jala päevadel biitseps ja triipseps sisse on hea või halb mõte .. !!
  3. küsimus

    minu eesmärk ei ole saada kulturistiks .. vaid oma keha vormi viia .. Sellest tulenedes ei pea ma jalgade treenimisest eriti lugu .. võrreldes selja või rinna päevaga on jala trenn poole lühem .. ma kül teen kõik vajalikud harjutused ära et jalgade ja keha erinevus ei oleks märgatav .. sest nagu me teame on see jube vaatepilt mis muidu tekiks .. .. aga sealt minu küsimus et kui mu jalgade päev ei ole just eriti pikk siis kas ma võin rinna ja õla päevalt tuua triipsepsi ja selja päevalt piitsepsi jalapäevale üle .. või on see siiski loll mõte .. ?? ootan arvamusi .. !! ette tänades.. !!
  4. Abi ja nõuandeid treeningu kohta

    sa võid erinevaid treeningvorme sellel biitsepsi ja triitsepsi päeval proovida .. nendele lihastele on mitmeid erinevaid harjutusi .. !! ehk need mida sa hetkel teed ei sobi .. ise teen triitsepsile mingi kangi raskusega seistes üle pea tõsteid ja võtab korralikult läbi käed .. !!
  5. Mida süüa pärast trenni?

    Tänud. Nüüd siis teen koksi trenni kaasa ja joon kohe pärast ära. keeda pulber parem kodus valmis ja peale trenni kalla joogipudelist vett peale ja sega ära see on mõistlikum kui seda kodus valmistada ja siis terve trenni nimodi hoida .. !!
  6. Kava!!

    ei ütleks ise ka sellisest asjast ära janek@kodila.ee ette tänades .. !! teen 3x nädalas
  7. mure!

    hakka korralikult jõusaaliga tegelema .. kindla kava järgi ja trennides isu kasvab ja sa märkad kuda kilod tulevad ..
  8. Pronkskuju

    kui suudetaks NSVL-i pooldajad sealt eemale hoida siis minugi poolest võiks ta seal seista .. aga niikaua kui ta seal nende kogunemis punkt on siis parem see sealt minema viia .. .. nagu Parts .. öösel kraana kohale ja tuld
  9. Jobusid rohkem kui rubla eest!

    see on see ebaausalt kiiresti suureks .. !! eks ta üpris rõve ole .. !!
  10. ikka naiste kelle siis veel .. !! ja tugevaks jõusaalis ei saa tugevaks sünnitakse .. !!
  11. millega joote proteiini?

    ikka veega .. !!
  12. Sisemised rinnalihased

    hantlitega lendamine lamades on ka minuarust hea rinna keskosale .. !!
  13. Valk+kreatiin

    minuarust on ka 10g liiga palju päevas .. !! .. kui veel treening ei ole eriti intensiivne siis võib selle ületarbimisega jamasti minna ju ..!! võisiis mitte .. !!
  14. Rate.ee

    siinsed pildid tunduvad huvitavamad kui seal :D
  15. treeningu küsimus

    sa oled 2 aastat trenni teinud ja puutud kokku esimest korda liigsete kilodega .. .. !! ja vägevad jõulud pidid need sul olema ..!!
×