Jump to content

Tuhkatriinu

Kasutajad
  • Sisu loend

    15
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Tuhkatriinu

  • Tase
    Algaja
  1. Murrame müüte: ViaGym

    Kui kaal tõusma hakkas siis üks hetk tundsin, et ei taha liha ja enam ei söönud seda, nii et see oli sellel hetkel suurim muudatus, mis tegin. Sinu kahjuks minu õnneks ten küll mis tähendab tervislik toitumine, nii, et ära hakka enne lahmima kui ei tea midagi (sry, midagi ei ole teha, kui ei tea midagi ja hakatakse ütlema, siis ütlen samaga vastu).
  2. Murrame müüte: ViaGym

    Seoses hormonaalsete häirete tõttu tõusis kehakaal ja sellega kaasnes ka tsellu, kuigi tegin trenni, söömises muutsin ainult seda, et ei söö liha, mitte kuidagi olukord paremaks ei läinud, pigem hullemaks, ei ole aidanud ka see kui pikema aja jooksul (2-3 kuud) jälgisin igat ampsu mida suhu pista ja seda kõike tervislikult. Kui hakkasin sellega lihaseid lõdvestama siis mõne aja möödudes oli näha ka, et kintsude välimus on läinud paremaks, sellest ka see järeldus, et masin on aidanud.
  3. Murrame müüte: ViaGym

    Mina olen seda kasutanud, esialgu just uudishimust, esimene kord katsetasin kahe treeningu vahel, esmalt lõdvestas esimese treeningust tekkinud pingeid ja peale seda oli väga hea ja kerge uut trenni anda. Nüüd siis kasutan peale trenni, et lõdvestada lihaseid ja see on massaazi eest, mulle see sobib ja meeldib. Samas on ka tsellut jalgadel vähemaks jäänud, vähemalt on asi kaasa aidanud. Nii, et minu jaoks on see asjandus lihtsalt lõdvestuseks aga treenimiseks jms on asi mõttetu.
  4. Kurgumandlid

    Ega see ühekordne liigutus jah kohe midagi ei tee(muidugi võimalus on, et teeb), kuid võib ka hiljem kättemaksta. Lihtsalt teadmiseks, et igasuguste asjadega tuleb arvestada, nii et targem oleks ennast hoida, lasta mandlid eemaldada, taastuda ja siis hakata nö rauda rabama;)
  5. Kurgumandlid

    Kui sa selle teema algust loeksid siis saad teada, mis minuga toimus, kuid see ei pruugi kõigiga nii juhtuda, kuid ettevaatlik võiksid ikkagi olla;)
  6. Kurgumandlid

    Haiglast öeldi söögi kohta seda, et söö mida saad. Aga keeld pandi igasuguste asjade tõstmisele, kuna sellel ajal oli laps väike ja suur sülekaru, siis see paar nädalat oli suur piin. Peale oppi ei olnud mul mittemingisugust veritsust, kuid palatikaaslasel nii kergelt ei läinud, nimelt peale veritsuse ta veel oksendas ka.
  7. Kurgumandlid

    Mina pidin hommikul söömata minema, 8 sisse, 9 lõikus, üldnarkoosiga (mulle ei antudki valida ja olen sellega rahul), terve päeva magasin, sest kui üles tõusin siis hakkas tatt voolama aga neelata ei tohtinud, õhtul olin juba täitsa jalul, järgmine hommik sai haigla lurri söödud ja järgmisel päeval läksin koju, siis sõin ju7ba ka kotletti, mille närisin väga pudiks, nii et kõik läks megahästi, söögiga probleeme polnudki, ei saanud olla jäätise-jogurti dieedil;), kuid ainus asi mis oli olid meeletud valud, pea 2 nädalat elasin ainult valuvaigistite abil. Angiinist olen lahti aga nüüd nii kui külma saan kohe kõripõletik koos hääle kadumisega, aga ikkagi parem olla kui mandlitega;)
  8. Kurgumandlid

    Õnnelikud inimesed, et saate nii kiiresti lõikusele. Mina ootasin nina-kõrva kurgu arsti järjekorras pea 2 kuud (siis ei olnud muidugi kiiret ka), lõikus ootasin lisaks veel aasta, nii siis sai ikka korralikult põetud ja omast lollusest tegin trenni, kuigi ei oleks tohtinud.
  9. Kurgumandlid

    Soovitav trenni mitte teha ja lasta mandlid võimalikult kiiresti ära lõigata. Mul endal lõppes sama asi südamelihastepõletikuga, praeguseks olen 2,5 aastat terve püsinud aga oht on iga hetk taas haigestuda ja see ei ole mitte meeldiv.
  10. Taipoksi trennid algajatele!

    Trennid toimuvad nüüd siis Tallinna Taipoksi Klubi all, Tondil, T,N ja P kell 20:00, trenni kestus ca 1,5 h, kuu tasu on 500kr (ise tead kui palju kohal käid). Treening vahenditest on soovitatavad käesidemed, hambakaitsmed, jalakaitsmed ja et ikka korralikult trenni saaks teha siis parem on kui kindad ka olemas, hüppenöör võiks ka olla. Hinnad olenevad asjade kvaliteedist, ise ostsin keskmised kindad ja hinnaks 600 eeku, käesidemed peaksid jääma nii 100kr juurde, hambakaitsmed (kahepoolsed) on ka nii 100 kr kandis aga jalakaitsmete kohta ei oska öelda. Täpsemad hinnad saad budopunkt.ee Kui küsimusi veel siis ikka püüan vastata.
  11. Mida arvate paksudest?

    Aga osad paksud ei ole vabast tahtest paksud. Kui inimene on olnud haige ja ta on hormoone täis topitud ning seetõttu kaalus juurde võtnud siis seda kaalu ei olegi vist võimalik alla saada. Oma perekonnas on üks selline inimene ja tutvusringkonnas veel nii mõnigi. Ise olen küll KMI järgi normaal kaalus, kuid nagu ikka naisena ei ole rahul sellega mis on, kuid kaal ei lange mul ka just hormoonide tõttu (trenni teen palju, toitun tervislikult, magan hästi).
  12. Taipoksi trennid algajatele!

    Garandis oli meil liiga vähe osavõtjaid seega viidi meie grupp Tallinna Taipoksi Klubi alla, treeningud toimuvad T, N ja P kell 20.00 judoklubi “Aitado” saalis, Tondi tn 55. Trennis on meid käimas palju, trennid toimuvad eesti keeles kuid grupis on ka vene rahvusest osalejaid. Vahepeal sai käidud ka Revalis, aga sealne trenn ei sobinud mulle ja läksin tagasi vanasse gruppi, treenimise tahe tuli ka siis koheselt tagasi (Revalis käies tuli väga tihti otsida motivatsiooni, et miks peaksin taas vastu nina tahtma saada, trenni teen ju iseendale ja seega ei ole huvitatud, et nina valus oleks). Nii, et kui huvi on siis uurige Tallinna Taipoksi Klubi kodulehelt täpsemat infot.
  13. Kickboxing

    Käin ise taipoksis klubis Garant. Olen trenni ja treeneriga väga rahule jäänud (varemalt olen mitmete erinevate aladega tegelenud aga see on lihtsalt parim). Areng on kiiresti märgata kui korralikult trenni teha (treeningud nimelt on 3x nädalas kestusega ca 2h), peale selle, et vorm paranes kiiresti ja märgatavalt on jõudu palju juures, osakab ka lööke (natuke) teha, painduvus on väga hea, jne...
  14. Taipoksi trennid algajatele!

    Nüüdseks taipoksi trennis käidud juba pool aastat, edasi olen arenenud palju, jõudu on juurde tulnud, vastupidavus läheb paremaks, lööke olen ka hakanud paremini tegema(suudn enamvähem kogu keha löökidesse rakendada, puusad ka on hakanud kaasa töötama jms). Kulmu meil rulli ei lööda , poole aasta jooksul olen näinud korra verist nina, sinist silma ei ole keegi saanud, ühesõnaga on trenn just tehnikale jms suunatud (teeme ka paaristööd, aga jääb ikkagi ära eelpool mainitu). Siiani olid trennid 3 x nädalas, aga nüüd, kuna meid liiga vähe käib hakkab olema trenn 2x nädalas . Kui keegi on asjast huitatud siis võtke kindlasti ühendust ja tulge trenni, sobilik on algajale ja ka edasijõudnule, naistele ja meestele (vastan ise ja kõige paremini oskab vastata teema algatanud Hanno).
  15. Taipoksi trennid algajatele!

    Väike tagasiside trenni kohta. Käidud juba pea kolm kuud, algus oli raske, ühtegi lööki ei oska, võhma vähe, jõust ei tasu rääkidagi, aga nüüdseks on asi muutunud, suudab juba natuke lööke teha, võhma on korralikult ja jõudu tuleb ka järjest juurde ning üks asi mis minuga on toimunud(heas mõttes) on see, et olen väga hästi hakanud painduma. Trenn ise on olnud väga huvitav(mitmekesine, keha saab kõik, mis vaja ja rohkemgi veel) ja samas sobib kõigile (nii meestele kui naistele, algajatele ja edasijõudnutele), sest me treenime iseendale(aga ega keegi ei keela ka võistlusteks valmistuda). Kui kellelgi huvi on siis soovitan kindlasti tulla .
×